Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πλάτωνα Ριβέλλη, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, για 13η συνεχή χρονιά, κύκλο διαλέξεών του για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Το θέμα του φετινού κύκλου είναι «Κίνηση και ακινησία».
Ο κύκλος διαλέξεων πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη του Οκτωβρίου (3, 10, 17, 24 & 31),20:00–22:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).
Στη διάρκεια των διαλέξεων θα προβληθούν κινηματογραφικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από το έργο διάσημων σκηνοθετών και φωτογράφων, καθώς και φωτογράφων-μελών του «Φωτογραφικού Κύκλου». Θα επιχειρηθεί να αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε δημιουργός χρησιμοποιεί στο έργο του την κίνηση ή την ακινησία και θα προσδιοριστούν οι ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το έργο κάθε δημιουργού στον οποίο θα γίνει αναφορά.
Ειδικά για τις early bird ηλεκτρονικές εγγραφές (έως 1/10, αποκλειστικά στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης) το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για το σύνολο των πέντε διαλέξεων. Εισιτήρια για το σύνολο των διαλέξεων θα διατίθενται με κόστος 35€ την ημέρα της 1ης διάλεξης (3/10) καθώς και περιορισμένος αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων με κόστος 7€ πριν την έναρξη της κάθε διάλεξης, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα).
| Ημερομηνία |
3, 10, 17, 24 και 31 Οκτωβρίου 2018, 20:00–22:00
|
|
|
Διεύθυνση |
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (2ος όροφος) Μασσαλίας 22, Αθήνα
|
|
|
Εγγραφή
|
Ø EARLY BIRD: 25€ για το σύνολο των πέντε διαλέξεων αποκλειστικά με ηλεκτρονική εγγραφή στο site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης έως 1/10 Ø 35€, για το σύνολο των πέντε διαλέξεων την ημέρα της 1ης διάλεξης (3/10) στην Ελληνοαμερικανική Ένωση Ø 7€, για κάθε μεμονωμένη διάλεξη, πριν την έναρξή της στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
|
|
|
Πληροφορίες |
Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), www.hau.gr/culture |
|
