Σε δεύτερη συνεργασία του με τον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναϊς, ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση, αυτή τη φορά σε solo piano.
Με έντονη την αυτοσχεδιαστική τάση, ο Στέφανος Κορκολής θα μας ταξιδέψει σε ότι είναι κλασσικό-διαχρονικό στην μουσική, χωρίς σύνορα και «ταμπέλες».
Μια μοναδική διαδραστική πιανιστική παράσταση, όπου το κοινό και ο Στέφανος ξεκινούν ένα μουσικό διάλογο και συνθέτουν μαζί μέρος του προγράμματος
…τις Κυριακές με το που δύει ο ήλιος…φτιάχνουμε τη δική μας ατμόσφαιρα.
κι αυτό τον μήνα ετοιμαζόμαστε για μαγικές μελωδικές βραδιές.
««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.
Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»» ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.
Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»»Πρεμιέρα: 7 Δεκεμβρίου 2014
Παραστάσεις: Κυριακές 7/12, 14/12, 21/12


No comments