09/03: ΤΗΕ BIG NOSE ATTACK
12/3: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ (JAZZ SUNDAYS)
19/3: TAKIS BARBERIS GROUP, SPECIAL GUEST DAVID LYNCH (JAZZ SUNDAYS)
11, 18 & 25/3: GAZARTE HOUSEBAND & ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ DJ SET – SATURDAY NIGHT FEVER (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ)
24/3: HUGO KANT (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ)
THE BIG NOSE ATTACK
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Από την επίθεση της μεγάλης μύτης δεν ξεφεύγει κανείς.
Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big NoseAttack δημιουργήθηκαν το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs ατενίζοντας τα 70s!
5 χρόνια και 3 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες και κάμποσες εγχώριες εμφανίσεις, με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το “hit” τους ‘Yeah! That Girl’ να “βολτάρει” καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj!
Οι Big Nose Attack εγκαινιάζουν το 2017 με ένα δυναμικό Live στη σκηνή του gazarte που δεν πρέπει να χάσετε!
HUGO KANT
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το gazarte παρουσίαζει την επιστροφή του Hugo Kant για ένα μοναδικό live set! Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, έρχεται από τη Μασσαλία ένας από τους πιο ιδιαίτερους παραγωγούς της Γαλλικής σκηνής σ’ ένα από τα ομορφότερα venue της πόλης.
Ανερχόμενη φιγούρα της trip hop σκηνής, ο Hugo Kant μας ταξιδεύει σ’ ένα πανηγυρικό και δημιουρικό κόσμο με τη συμβολή της trip hop και jazz μουσικής. Instrumental solos, ξεχωριστές μελωδίες, ισχυρός ρυθμός και ποικίλες ενορχηστρώσεις είναι τα συστατικά του μουσικού του κόσμου.
Mε 2 albums, 2 EPs, και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του με καλλιτέχνες όπως οι Kathrin de Boer, Astrid Engberg, The Herbaliser, Chinese Man και LostPoet, ο Hugo Kant συνδυάζει καταπληκτικά την ευρηματικότητα των σολίστ της jazz και το δυναμισμό των σπουδαιότερων beat makers.
Ένα ξεσηκωτικό live στο Roof Stage του gazarte.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
KΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

Roof Stage
O κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής, θα ανέβει στο Roof Stage τουgazarte την Κυριακή 12 Μαρτίου για ένα live σε ύφος funk, jazz, rock με την κιθάρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ένα live δεξιοτεχνίας με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία. Instrumental συνθέσεις από το “Mirror”, το “Back Seat” και το “Symmetry of Mind” το οποίο βραβευτηκε με Bronze metal στα Global Music Awards, σε συνδυασμό με τις φωνές των Μαρκέλλα Παναγιώτου και Christina Jackson, δημιουργούν ένα άκρως ατμοσφαιρικό soundtrack.
Οι Κυριακές στο gazarte έχουν χρώμα… jazz!
10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.
About Χρήστος Ταμπουρατζής
O Χρήστος Ταμπουρατζής ξεκίνησε την μουσική του καριέρα την δεκαετία του ’80 με το γκρουπ Equus σε γνωστές μουσικές σκηνές της εποχής. Στην συνέχεια συνεργάστηκε για πολλά χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και στο studio με τους περισσότερους Έλληνες τραγουδιστές ενώ παράλληλα εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την ηχοληψία και την παραγωγή.
TAKIS BARBERIS GROUP
Special guest: David Lynch
KΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
Roof Stage
Ο Τάκης Μπαρμπέρης είναι μια από τις ξεχωριστές περιπτώσεις της ελληνικής jazz σκηνής, αφενός για την ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του στην ηλεκτρική κιθάρα και αφετέρου για το μουσικό πλούτο και την ευρηματικότητα των συνθέσεών του.
Το Takis Barberis Group με την ειδική συμμετοχή του σαξοφωνίστα David Lynchπαρουσιάζει συνθέσεις του κιθαρίστα Τάκη Μπαρμπέρη από την πλούσια δισκογραφία του απο το 1990 έως και σήμερα, καθώς και κάποιες νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Μιά Μουσική με βάση την Jazz που αφομοιώνει πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική. Η καλλιτεχνική και τεχνική αρτιότητα του David Lynch καθώς και η αυτοσχεδιαστική ικανότητα όλων των μουσικών του συνόλου, αναμένεται να δώσει μιά άλλη διάσταση στις συνθέσεις της συναυλίας.
Ο Τάκης Μπαρμπέρης υπήρξε μέλος του ιστορικού jazz συγκροτήματος Iskra κατά τη δεκαετία του ’80.
Ανοιχτός σε πολυστυλιστικές συνεργασίες, ο Μπαρμπέρης έχει, μεταξύ άλλων, συμπράξει ζωντανά και με τον κλαρινετίστα Πετρολούκα Χαλκιά στο Παράφωνο το 1996, μια σύμπραξη που έμελλε να κυκλοφορήσει σε cd αρκετά χρόνια αργότερα (In Parallel).
Έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα μέλη της παλαιάς αλλά καιτης νέας ελληνικής jazz σκηνής, καθώς επίσης με μεγάλα ονόματα της διεθνούς jazz και world μουσικής, όπως οι Trilok Gurtu, Glenn Corneille, Debashish Bhattacharya και Ilhan Ersahin.
Μια βραδιά jazz και world μουσικής στο Roof Stage του gazarte.
10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.
GAZARTE HOUSEBAND
& ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ DJ SET
Saturday Night Fever
11, 18 & 25 MAΡΤΙΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
|
|
|
|

Saturday Νight Fever at gazarte!