Νέα από τις Εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

Τα νέα του μήνα – Αύγουστος 2017

unnamed

Νέα έκδοση: Το ταξίδι του Χασίς
Το ελληνικό δαιμόνιο συναντά ο μέγας τυχοδιώκτης Ανρί ντε Μονφρέντ στην προσπάθειά του να κάνει δουλειές… με φούντες. Ναι, οι περιπέτειές του συνεχίζονται αλλά το σκηνικό αλλάζει, αφού ένας καλός άνεμος παίρνει το σκαρί του συγγραφέα από τον Κόλπο του Άντεν και το πάει στην Πελοπόννησο… Ο Ανρί ντε Μονφρέντ ίσως πρωτοδιαβάστηκε επειδή όσα γράφει είναι αληθινά γεγονότα και όχι μυθοπλασία. Τελικά, έγινε διάσημος για την ομορφιά της γραφής του. Όπως κέρδισε τις καρδιές των Γάλλων, ελπίζουμε να κερδίσει και τις καρδιές των Ελλήνων.

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Νέα έκδοση: Εξόριστοι στην Αλόννησο
Για πρώτη φορά κυκλοφορεί έκδοση ειδικά για την Αλόννησο ως τόπο εξορίας κομμουνιστών και άλλων «ανεπιθύμητων». Με μια συστηματική έρευνα, ο Παναγιώτης Καλογιάννης συγκέντρωσε ντοκουμέντα της εποχής και μαρτυρίες επιζόντων, για να ξαναζωντανέψει πρόσωπα και γεγονότα ηρωισμού και προδοσίας στα ταραγμένα χρόνια του Εμφυλίου, που έχουν πολλά να διδάξουν ιδίως στις νέες γενιές.

 

Περισσότερες πληροφορίες!

Εκθέσεις βιβλίου σε Ωρωπό, Νέα Μάκρη και Ναύπλιο!
Οι εκθέσεις συνεχίζονται. Η έκθεση στην παραλία του Ωρωπού ξεκίνησε από τις 21 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου. Από την άλλη, η 22η έκθεση στο Ναύπλιο άρχισε στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου. Τέλος, στις 20 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί η έκθεση στη Νέα Μάκρη. Σε αυτές μπορείτε να δείτε από κοντά τις νέες εκδόσεις αλλά και να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις έκδοσης του δικού σας βιβλίου…

 

Στον ιστότοπό  μπορείτε πλέον να βρείτε δεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζουμε σε όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπού μας.

 

Δείτε τη λίστα των ειδικών προσφορών!