64η συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το ΙΣΝ για το ΚΠΙΣΝ

Σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 16.00, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα μεταδώσει ζωντανά την 64η συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου (Ε.Σ.Ε.Ε.Δ.) με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η Ε.Σ.Ε.Ε.Δ., η οποία συνεδριάζει σε τακτική βάση, έχει συσταθεί για τη διασφάλιση της ομαλής υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου και την επιτυχή παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο, καθώς και για την κατά το δυνατό βέλτιστη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ στο μέλλον.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει να μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της Ε.Σ.Ε.Ε.Δ, με στόχο την άμεση ενημέρωση όλων ανεξαιρέτως για το έργο, την έως τώρα εξέλιξή του και την πορεία του έως και την τελική παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο και τη λειτουργία του. Στόχος της μετάδοσης των συνεδριάσεων της ειδικής επιτροπής στο ευρύ κοινό, είναι να αποκτήσουν οι μελλοντικοί επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο καθώς και για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την προετοιμασία της έναρξης λειτουργίας του.

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΙΣΝ (http://www.snf.org/el/grafeio-typou/zontani-metadosi/).

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, το μαγνητοσκοπημένο υλικό θα παραμείνει αναρτημένο στον ιστότοπο του ΙΣΝ και στη διάθεση του κοινού.

Ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων κατά τις ημέρες του Πάσχα και του εορτασμού της Πρωτομαγιάς

​Από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων κατά τις ημέρες του Πάσχα και του εορτασμού της Πρωτομαγιάς. Το Μεγάλο ...