Τι θα δούμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Στέγη;

0
ΘΕΑΤΡΟ
blindspot theatre group
«Έντα Γκάμπλερ» του Ερρίκου Ίψεν
22-30 Δεκεμβρίου 2014 | Μικρή Σκηνή | 21:00
 

heddagabler_FACEBOOK_COVER_ARTWORK_162639Μια φρέσκια, αναπάντεχη, κινηματογραφικής αισθητικής εκδοχή από την πολλά υποσχόμενη ομάδα blindspot και τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο.Απωθημένες επιθυμίες, ερωτικά τρίγωνα, η ατέρμονη μάχη των δύο φύλων, κοινωνική υποκρισία, οικονομικές συναλλαγές,εκβιασμοί συνυπάρχουν σε ένα έργο με καταιγιστική πλοκή που μιλά, με δυο λόγια, για μια κοινωνία σε κρίση – σαν τη σημερινή.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μετά την παράσταση.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αγοράστε τα εισιτήριά σας
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Καμεράτα στη Στέγη
Χριστούγεννα στο Παρίσι του Βασιλιά-Ήλιου
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 | Κεντρική Σκηνή | 20:30
 kamerata_christmas_FACEBOOK_COVER_ARTWORK_164430Η Καμεράτα υπόσχεται μια χριστουγεννιάτικη μουσική εμπειρία που θα μας φέρει κοντά στους ήχους της παραμυθένιας Αυλής του Βασιλιά-Ήλιου.Η δόξα της μουσικής των Βερσαλλιών χρωστάει πολλά σε δύο μεγάλα αριστουργήματα: τα «Te Deum» των δύο μεγάλων συνθετών της εποχής του Λουδοβίκου του ΙΔ΄, του Μarc-Antoine Charpentier και του Jean-Baptiste Lully.

Η Καμεράτα με όργανα εποχής, σε μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αγοράστε τα εισιτήριά σας
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ | ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
Aurélien Bory & Le groupe acrobatique de Tanger
Azimut
28-30 Δεκεμβρίου 2014 | Κεντρική Σκηνή | 20:30
 azimut_FACEBOOK_COVER_ARTWORK_165230Πέταγμα και επιστροφή: τα ακροβατικά συναντούν τη σύγχρονη τέχνη σε μια παράσταση, που δεν γνωρίζει τι θα πει βαρύτητα!Μια μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια με θρυλικούς ακροβάτες, θεατρικές μηχανές, εικόνες γεμάτες ποίηση και μαγεία, πνευματικές αναφορές στο σουφισμό, εικόνες από το σύγχρονο Μαρόκο και μια μυθική ιστορία του 16ου αιώνα.

Ο Ωρελιάν Μπορύ, ένας από τους πιο αυθεντικούς Γάλλους δημιουργούς, ζωγραφίζει επί σκηνής… Αυτά τα Χριστούγεννα στη Στέγη πετάμε ψηλά!

 

Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μετά την παράσταση. Την ίδια μέρα, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί workshop για ενήλκικες από τον Aurélien Bory.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αγοράστε τα εισιτήριά σας
ΤΕΧΝΗ – ΜΟΔΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – DESIGN
3D Printing
Μια έκθεση από το μέλλον… τώρα
15 Δεκεμβρίου 2014 – 31 Ιανουαρίου 2015
Καθημερινά 12:00-21:00 | Εκθεσιακός χώρος
 3D-TORA_rabbit_FACEBOOK_COVER_ARTWORK_170218Η Στέγη παρουσιάζει μια έκθεση που μας ταξιδεύει
στο συναρπαστικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης.Με περισσότερα από 100 εκτυπωμένα αντικείμενα, ευφυή μηχανήματα, συναρπαστικά βίντεο, εργαστήρια και ομιλίες εξερευνούμε τις τρεις διαστάσεις της τέχνης, της μόδας, του design, της επιστήμης και της αρχιτεκτονικής.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

No comments