30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ “Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ”

4 αλήθειες και… 1 αποκάλυψη για την ταινία «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες».  

1) Η Κάρα Ντελεβίν και ο Ντέιν Ντε Χάαν πρωταγωνιστούν στη νέα sci-fi ταινία του Λικ Μπεσόν, «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες».

2) Η ταινία είναι βασισμένη στο old school γαλλικό comic, «Valerian and Laureline», των Μεζιέ και Κριστίν (J.C Mezieres& P. Christin).

3) Θεωρείται από τις ακριβότερες γαλλικές sci-fi παραγωγές μέχρι σήμερα και ο ίδιος ο Μπεσόν έχει δηλώσει ότι η πραγματοποίησή της ήταν ένα από τα όνειρα ζωής του.

4) Εκατό ημέρες γυρισμάτων non stop χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το κινηματογραφικό έπος του Μπεσόν. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και κάποιοι το γιόρτασαν όπως έπρεπε στο τελευταίο γύρισμα…

5) Έντεκα κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν έντεκα διαφορετικά έργα εμπνευσμένα από την ταινία. Οι Mιχάλης Διαλυνάς (comic artist), Ηλίας Κυριαζής (comic artist), Αγγελική Σαλαμαλίκη (animator),Dani Strips (comic/pinup artist), Δημήτρης Ταξής (street artist / tattoo artist), Δημήτρης Κάσδαγλης (illustrator),Γιάννης “Rubus” Ρουμπούλιας (comic artist / performer), Δημήτρης Πανταζής (graphic designer / illustrator), Σιαδόρα Παπαθεοδώρου (comic artist / illustrator), Tomek (cartoonist) και Γιώργος Γούσης (comic artist / illustrator), έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν και να τελειοποιούν συγκλονιστικά σχέδια . Stay tuned για να μάθετε περισσότερα για την κορύφωση της δράσης! Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε τί παίζει στο instagram και το FB της ODEON.

 

 

O ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ”

 

20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ODEON

 

Aπολαύστε το τελικό τρέιλερ εδώ