Οι παραστάσεις στο θέατρο Coronet

 

 

Το θέατρο Coronet, μία από τις αγαπημένες σκηνές του αθηναϊκού κοινού, υποδέχεται το 2017 με τρεις παιδικές παραστάσεις  με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και χορό.  Κάθε Κυριακή στις 15.00 ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ 2 . Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα στις 11.30 Ο ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα στις 11.30 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.

 

Λίγα λόγια για τα έργα:

 

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ 2 με τον Άνθρωπο Ορχήστρα κάθε Κυριακή στις 15.00 . Ο Άνθρωπος-Ορχήστρα (Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος) ξεκινάει μια τρελή μουσική περιπέτεια αναζητώντας τα χαμένα γράμματα της Αλφαβήτας με τη βοήθεια των τρελών και απίθανων Αλφαβητούληδων. Στο πλευρό του βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, η ηθοποιός Νεφέλη Παπαδερού (η Αγγέλα από την επιτυχημένη σειρά Daddy Cool) και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (o Τζεμ από την επιτυχημένη σειρά Tamam).  Το θεατρικό βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που  συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας! Διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά. Ιδανικό για παιδιά από 3 μέχρι 8 χρονώνO_KARAGKIOZHS_STO_CORONET1

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ   κάθε 1η Κυριακή του μήνα με μια διαφορετική περιπέτεια. Μια   παράσταση δημιούργημα  του θιάσου του καραγκιοζοπαίχτη Μιχάλη Θεοδωρόπουλου με σεβασμό πάντα στον  παραδοσιακό Καραγκιόζη και το ελληνικό θέατρο σκιών. Διάρκεια 1 ώρα. Για παιδιά και όσοι νιώθουν παιδιά.

ANT_SIMEOMAKIS

ANT_SIMEOMAKIS

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ είναι μια τρυφερή παιδική παράσταση με ζωντανή μουσική , γεμάτη από εικόνες, ήχους και μυρωδιές που προσφέρει στα παιδιά ποίκιλλα  ερεθίσματα και βοηθάει  στην όξυνση της αντίληψης αλλά και της φαντασίας. Με την χρήση αφήγησης, ζωντανή μουσική, παντομίμας, διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και μουσικών αλλαγών τα παιδιά ακολουθούν τους ήρωες σ’ ένα μαγικό ταξίδι για να βρουν την χαμένη καμπανούλα της γιαγιάς. Στο τέλος της παράστασης οι μικροί θεατές μπορούν να δοκιμάσουν τα μουσικά όργανα και να συναντήσουν τους ήρωες της παράστασης πάνω στην σκηνή. Διάρκεια 1ώρα. Ιδανικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 

Πληροφορίες:

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ 2

Παραστάσεις:         Κυριακή    –  Καθημερινές για σχολεία

Ώρα:                        15.00

Που:                        Θέατρο Coronet (Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι)                                                 Τιμή εισιτηρίου:  10 Ευρώ . Ανέργων 8 Ευρώ. Οικογενειακό εισιτήριο 30 ευρώ   για  2 ενήλικες + 2 παιδιά.

 

O KAΡΑΓΚΙΟΖΗΣ του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου

Παραστάσεις:        Κυριακές    5/2, 5/3 και 2/4                                                                 Ώρα:                        11.30                                                                                                                   Που:                        Θέατρο Coronet (Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι,2107012123)                   Τιμή εισιτηρίου:    5 Ευρώ

 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ                                               

Παραστάσεις:         Κυριακή 8/1, 12/2, 12/3

Ώρα:                        11.30

Που:                        Θέατρο Coronet (Φρύνης 11 και Υμηττού,Παγκράτι,2107012123)                                                 Τιμή εισιτηρίου:  10 Ευρώ . Ανέργων 8 Ευρώ. Οικογενειακό εισιτήριο 30 ευρώ   για 2 ενήλικες + 2 παιδιά.  

Προπώληση στο ταμείο του Coronet . Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr  , τηλεφωνικά στο 11876 , www.public.gr και όλα τα καταστήματα PUBLIC.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2107012123, 2107012511
(Ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες)