Γιώργος Σαμπάνης: “Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά”

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη μόλις κυκλοφόρησε,κάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες views από την πρώτη στιγμή…

Αφού ολοκλήρωσε τον πλατινένιο κύκλο του προηγούμενου άλμπουμ, κυκλοφορώντας έξι τοπ-10 singles (τα τρία από αυτά Νο1), ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη μόνιμη στιχουργό του Ελεάνα Βραχάλη παραδίδουν τώρα στο ευρύ κοινό που τους ακολουθεί, τους αγαπάει & τους πιστεύει φανατικά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους «Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά», το πρώτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη.

Το single «Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά» κέρδισε το μουσικό κοινό από την πρώτη στιγμή, χάρη στο απροσδόκητο ταίριασμα της καθαρής ποπ-ροκ με έναν βαθύ, ώριμο & ευαίσθητο στίχο, καταφέροντας να γράψει εκατοντάδες χιλιάδες views & σχόλια-επευφημίες ήδη από το promo ηχητικό teaser που ανέβηκε στο YouTube πριν μόλις μια βδομάδα.

 

«Απ’τον παράδεισο του χτες,
πέφτω στην κόλαση που θες.
Το βάθος σου είναι μια πληγή,
 
που πάντα θα αιμορραγεί,
μα εγώ είμαι εκεί,
 
να σε γιατρεύω απ’την αρχή,
να σ’αγαπάω ακόμα…»
 

 

Το παιδί-θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας ωριμάζει όμορφα, εκπλήσσοντας & ξεσηκώνοντας σε κάθε μουσικό του βήμα. Η καρδιά & η αναπνοή σταματούν με το νέο του τραγούδι. Μέχρι να έρθει το επόμενο…

Το single «Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά», όπως και όλες οι επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.