17/5 Διαγωνισμός Kινηματoγραφικής Moυσικής

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κινηματογραφικής Μουσικής
στην τελική ευθεία!
17 Μαΐου 2017

 

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θέλοντας να αναδείξει την κινηματογραφική μουσική δημιουργία, προκήρυξε διαγωνισμό για τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής σε μικρού μήκους ταινία animation, και συγκεκριμένα στη βραβευμένη ταινία της Ειρήνης Βιανέλλη «Το Φύλλο της Λεύκας».

Την Τετάρτη 17 Μαΐου θα γίνει προβολή της ταινίας με τις μουσικές όσων επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, μια διαδικασία από την οποία θα αναδειχθούν οι τελικοί νικητές.

Η επιλογή των νικητών και η βράβευσή τους, με χρηματικά έπαθλα, θα γίνει από διεθνή επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον Vasco Hexel (Royal College of Music, Λονδίνο), τον γάλλο συνθέτη Pierre Caillet (ειδικευμένο σε μουσική animation), τους έλληνες συνθέτες Κωνσταντίνο Βήτα, Νίκο Πλατύραχο και Δημήτρη Μαραγκόπουλο, καθώς και τη Μαρία Ανεστοπούλου (Διευθύντρια του Φεστιβάλ Animasyros).

Σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων

Χώρος:
Αίθουσα Banquet

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
17 Μαΐου 2017/20:00

Προπώληση από:
26 Απριλίου 2017

Τιμές:
Γενική είσοδος: € 5Αγορά Εισιτηρίων Online

Πανελλαδική δράση «Περιβάλλον και Πολιτισμός»

20-23 Οκτωβρίου 2016 Η πανελλαδική δράση «Περιβάλλον και Πολιτισμός», που διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, έχει στόχο ...