ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 2: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ – 16 Απριλίου στους κινηματογράφους

Δώδεκα χρόνια μετά το αποκαλυπτικό και συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους και την περιπέτεια αναπαραγωγής τους, ο βραβευμένος με Όσκαρ Luc Jacquet επιστρέφει με ένα ακόμα μοναδικό εγχείρημα. Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το Kάλεσμα είναι μια επική ιστορία με ασύλληπτα τοπία και  πρωτόγνωρες υποθαλάσσιες λήψεις που απαθανατίζουν την εκπληκτική βιοποικιλότητα ενός από τα πιο όμορφα οικοσυστήματα του κόσμου. Μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις του προγόνου του, ένας νεαρός πιγκουίνος ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο του ταξίδι. Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό για να αντιμετωπίσει τις απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του.

Την αφήγηση αλλά και επιμέλεια του ελληνικού κειμένου έχει αναλάβει ο Διονύσης Σαββόπουλος, συνοδεύοντας με  τη χαρακτηριστική χροιά και την ευαισθησία του τον θεατή στο ηρωικό αυτό ταξίδι.

 

16 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Μεταγλωττισμένο, επιμέλεια κειμένου / αφήγηση από τον Διονύση Σαββόπουλο

 

Trailer:
https://youtu.be/wv2bzvYPfPU

“Μουσική περιπλάνηση στον κόσμο” στον Χώρο Τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ στις 22/5/16

Κωνσταντίνα Ρούσσου        Φοίβος Μποζάς φλάουτο                                  σαξόφωνο / πιάνο   φιλική συμμετοχή Δημήτρης Παπαλάμπρου κιθάρα   Ο Φοίβος Μποζάς και η Κωνσταντίνα Ρούσσου σας προσκαλούν στον χώρο τέχνης “Ιδιόμελο” και παρουσιάζουν ένα ακουστικό πρόγραμμα με πιάνο, φλάουτο, σαξόφωνο. Οι μελωδίες των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Χατζηνάσιου, Λοίζου κ.α., αλλά και επιλεγμένα γνώριμα ακούσματα απο το χώρο της διεθνούς μουσικής θα σας κρατήσουν συντροφιά σε αυτό το δίωρο ...