Το τάγκο στα καλύτερά του Tango por dos πρεμιέρα

 

Μάγεψαν οι 18 χορευτές του Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής χθες το βράδυ, με τον Zotto να οδηγεί το κοινό, στο ρυθμό του τάνγκο, σε ένα ταξίδι στην ιστορία του σπουδαίου αργεντίνικου χορού.

Οι χορογραφίες του Miguel Ángel Zotto έγιναν παράθυρα στο παρελθόν μέσα από τα οποία οι θεατές παρακολούθησαν τη γέννηση του τάνγκο και έγιναν μάρτυρες της διαδρομής του: από την καταγωγή στις παρυφές των πόλεων μέχρι τη σύλληψη στις φτωχογειτονιές και το θρίαμβο στις μεγάλες σάλες και το Χόλιγουντ.

Το «Raíces Tango» είναι πολύ περισσότερο από μία παράσταση χορού. Είναι μία εναλλαγή εποχών που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του κοινού και συνδέει τη διαδρομή του τάνγκο με τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα που το διαμόρφωσαν.

Ενθουσιασμένο το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής χτες το βράδυ, αποθέωσε τον χορογράφο και δημιουργό του Tango Pos Dos Miguel Ángel Zotto,  που έχοντας στο πλάι του τη  μοναδική Daiana Gúspero, δημιούργησε ποιητικές χορευτικές εικόνες που δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό, αφού είδε πραγματικά το τάνγκο στα καλύτερά του.

Μη χάσετε τις δύο συγκλονιστικές παρατάσεις που απομένουν απόψε Παρασκευή 31 Μαρτίου και και αύριο Σάββατο 1η Απριλίου.

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017

3 παραστάσεις

«3ήμερο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού Θεάτρου ...