Το παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ περιοδεύει

Το παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ

“Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ”  μετά την τεράστια επιτυχία τη χειμερινή σεζόν η παιδική σκηνή του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, συνεχίζει την καλοκαιρινή  περιοδεία.

Ο  ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σκηνοθέτησε, διασκεύασε και έγραψε τους στοίχους των τραγουδιών, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ έχει επιμεληθεί τη μουσική, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ την παράσταση φωτίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ «ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ –ΏΡΑ 19:15

 

ΓΕΡΑΚΑΣ «ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΡΑΚΑ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ –ΏΡΑ 19:15

 

AΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ «ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ»

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΏΡΑ 19:15

 

MAΡΑΘΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ «ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ COOL TYMBOS

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΏΡΑ 20:00

 

 

 

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό 6€ – Ενηλίκων 8€

 

 

 

Πληροφορίες Τηλ: 6944.283935

 

Λίγα λόγια για το έργο:

“Το έργο βασίζεται σε μία γοητευτική ιστορία που έχουν γράψει οι Αδερφοί ΓΚΡΙΜ, γνωστοί για τις μεγάλες τους επιτυχίες στη συγγραφή παραμυθιών.

Το πασίγνωστο διαχρονικό παραμύθι για τον Πρίγκιπα που έγινε Βάτραχος, είναι εμπλουτισμένο με στοιχεία από την ελληνική μυθολογία. Μας ξανά φέρνει στα χρόνια της αθωότητας και μας θυμίζει έννοιες έννοιες όπως η δύναμη της φιλίας η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς και της αγάπης!

Πρόκειται για μία παράσταση με μουσική χορό τραγούδι γέλιο θέαμα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε διαχρονικές αξίες…”

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιντζής, Βασίλης Μαμωνάς.

Φωτογραφικός διαγωνισμός στα Public

Τα Public συνεχίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το φωτογραφικό διαγωνισμό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, Public Moments Awards.   Ο θεσμός των Public Moments Awards 2017, ...