“Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει” 10 Αυγούστου στους κινηματογράφους

H Anne (Diane Lane) είναι σε ένα σταυροδρόμι. Παντρεμένη εδώ και χρόνια με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ, αφοσιωμένο στην καριέρα του και αμελή σύζυγο (Alec Baldwin), βρίσκεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι από τις Κάννες στο Παρίσι συνοδευόμενη από τον Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της (Arnaud Viard). Μια -υπό κανονικές συνθήκες επτάωρη- διαδρομή εξελίσσεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι ημερών, με ειδυλλιακά τοπία, υψηλή κουζίνα, εκλεκτά κρασιά, γέλιο και σοφία.

Η πολυπράγμων Eleanor Coppola (συγγραφέας, καλλιτέχνης, δημιουργός ντοκιμαντέρ) έχει διακριθεί για το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse (Βραβείο Emmy) που επικεντρωνόταν στη  δημιουργία του Αποκάλυψη Τώρα, της ταινίας-σταθμού του συζύγου της Francis Ford Coppola. Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει είναι η πρώτη της ταινία μυθοπλασίας, μια ρομαντική και γεμάτη γεύση, αρώματα και όμορφα γαλλικά τοπία κωμωδία-οδοιπορικό σε σενάριο και σκηνοθεσία δική της, με πρωταγωνιστές  τους εξαιρετικούς Diane Lane (Unfaithful) και Alec Baldwin (The Departed, 30 Rock TVseries).

10 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Trailer
https://youtu.be/p7AoMuhTNsg

Οι encardia συναντούν την Enza Parliara

Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς Τέρμα Σωρού, Παράδεισος Αμαρουσίου [δίπλα στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ] ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ώρα 21.00 Οι encardia συναντούν επί σκηνής την Enza Pagliara, την πιο ...