Το Αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να ταξιδεύει επιβάτες και επισκέπτες… στο φεγγάρι!

Fly me to the Moon 5

“Let me see what spring is like..”

 

 Mουσική, θέατρο και χορευτική διάθεση, για ακόμα μια χρονιά στo Αεροδρόμιο της Αθήνας!  

 

Ιούλιος 2017 – Μάιος 2018

 

Το Αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να ταξιδεύει επιβάτες και επισκέπτες… στο φεγγάρι! Το πολυβραβευμένο “Fly me to the Moon“, συνεχίζει με νέο κύκλο συναυλιών, χορευτικών παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το πρόγραμμα κάθε χρόνο «ακολουθεί» θεματικά το διάσημο τραγούδι και έτσι, μετά τους στίχους  “Fly me to the moon” – “Let me play” και το “Αmong the stars”, ο νέος κύκλος μάς προσκαλεί να δούμε πώς είναι να έχεις πάντα ανοιξιάτικη διάθεση!

 

“Let me see what spring is like”

 

…και αγαπημένοι καλλιτέχνες και μεγάλοι πολιτιστικοί φορείς φέρνουν την Άνοιξη όλη τη χρονιά, στο χώρο του αεροδρομίου!

 

Το Εθνικό Θέατρο, η γνωστή και καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια -τραγουδοποιός Μόνικα, η αγαπημένη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Ντούσκα, “Bollywood στο αεροδρόμιο, αλλά και παραδοσιακά Χριστούγεννα με κάλαντα από όλη τη χώρα, είναι  κάποιες από τις εκδηλώσεις που συνθέτουν το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα του Fly me to the Moon 5, που επιστρέφει δυναμικά για να απογειώσει τη διάθεση των επιβατών και επισκεπτών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για ακόμα μια χρονιά! Στον νέο κύκλο των εκδηλώσεων Fly me to the moon, θα συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή, με ειδική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αφεθείτε σε αγαπημένες μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, από  καλλιτέχνες που με ευφάνταστες ιδέες και αισιόδοξη ματιά, φέρνουν τη φρεσκάδα της άνοιξης στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Το Fly me to the Moon, αποτελεί συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture.

Περιλαμβάνει 2 βασικές ενότητες: το Μουσικοδρόμιο με τις αγαπημένες μουσικές Παρασκευές και το Perform in Art, όπου καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο του αεροδρομίου, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη μουσική, εικαστική ή ακόμη και… χορευτική εμπειρία.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Fly me to the Moon 5 περιλαμβάνει:

21 Ιουλίου 2017: Perform in Art – Δόρα Στράτου

22 Σεπτεμβρίου 2017: Perform in Art – Εθνικό Θέατρο – Μικρό Εθνικό

13 Οκτωβρίου 2017: Μουσικοδρόμιο – Μόνικα

24 & 31 Δεκεμβρίου 2017: Perform in Art – Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

14 Φεβρουαρίου 2018: Perform in Art – Bollywood

20 Απριλίου 2018: Μουσικοδρόμιο – Κατερίνα Ντούσκα

Σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, θα συμμετάσχει η Εθνική Λυρική Σκηνή.

‘Ελληνίδες δημιουργοί”(Αφιέρωμα) με Νατάσσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα ,Λήδα Χαλκιαδάκη,Γιάννη Λεκόπουλο,Φάνυ Πολέμη

Πολυχώρος “Αίτιον” Κυριακή 8 Μαρτίου Τραγουδούν Νατάσσα Παπαδοπούλου –Τζαβέλλα  Γιάννης Λεκόπουλος Φιλική συμμετοχή Λήδα Χαλκιαδάκη Φάνυ Πολέμη Ελάτε, ο κόσμος όλος είμαι εγώ! μες απ’ ...