Τελευταίες παραστάσεις για το “Σπίτι από γέφυρες”

Πρόκειται για τη συνέχεια της παράστασης «Το Τρελόσπιτο», που ανέβηκε την προηγούμενη θεατρική σεζόν 2014/15 ολοκληρώνοντας με επιτυχία 45 παραστάσεις στο θέατρο ΠΚ αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Mέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ένα χρόνο μετά όλα έχουν αλλάξει. Τίποτα δε θυμίζει το σκοτεινό παρελθόν του Τρελόσπιτου. Οι γέφυρες στην παράσταση ζωντανεύουν και είναι αυτές που κινούν τα νήματα μέσα στο σπίτι. Ένα σπίτι που μεταλλάσσεται στον μικρόκοσμο του οικοδεσπότη και ξεδιπλώνεται αναζητώντας ένα χέρι βοηθείας για να γεφυρώσει τους δύο κόσμους της λογικής και της τρέλας. Εδώ κανένα ύψος, κανένα κενό δεν μένει αγεφύρωτο. Με τον επιστημονικό όρο ‘γέφυρα’ ορίζεται η γεφύρωση των ανωτέρων και κατωτέρων λειτουργιών του εγκεφάλου. Οι λειτουργίες των νεύρων που αναδύονται από την γέφυρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ακοή, την ισορροπία, τη γεύση, την αφή, τον πόνο του προσώπου, την κίνηση των ματιών και την έκκριση σιέλου και δακρύων.

Το «Σπίτι από Γέφυρες» σας καλωσορίζει. Εδώ όλα αιωρούνται και όλα ίπτανται.

Επί σκηνής:

Ζωή Σωτηροπούλου, Ιωάννα Κορίνα Παλάσκα, Όλια Μουρουζίδου, Ελιάν Ρουμιέ, Ίρις Κατράκη Παύλου, Άγγελος Αντωνάκος, Χρίστος Καφετζής, Παύλος Κουρτίδης και ο ηθοποιός Μιχαήλ Άνθης ο οποίος υπογράφει και τα κείμενα της παράστασης.

Συντελεστές: Χορογραφία-Σκηνοθεσία:

Παύλος Κουρτίδης

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Βασίλης Τσεντούρος

Φωτισμοί: Απόστολος Τσιτσώνης

Κείμενα: Μιχαήλ Άνθης

Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Ιωάννα Πανταζοπούλου

Γραφιστικά-Φωτογραφία: Μαίρη Μάτσακα

Ειδικά Εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ (2015/16)

Info: Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 10 & 13 ευρώ (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9011677

Online ticketing: www.pktheater.gr Κασομούλη 30 (μετρό Ν. Κόσμος)

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Yποβολή αιτημάτων επιχορήγησης για δράσεις και πολιτισμικά προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ (έως 18 ετών) Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...