Τα νέα του Εκδοτικού Οίκου Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

Τα νέα του μήνα – Ιούλιος 2017

Οι εκθέσεις βιβλίου συνεχίζονται!
Αλλά σε πιο δροσερά μέρη… Ήδη έχουν αρχίσει οι εκθέσεις σε Παλαιά Φώκαια καιΡαφήνα. Η 19η έκθεση στη Ραφήνα θα διαρκέσει, όπως φαίνεται και στην αφίσσα, μέχρι τις 23 Ιουλίου. Από την άλλη, δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία μέχρι τη λήξη της έκθεσης στη Παλαιά Φώκαια.

 

Προσεχείς εκδόσεις
Σε λίγες μέρες τίθεται σε κυκλοφορία το τέταρτο βιβλίο της αυτοβιογραφικής σειράς του Ανρί ντε Μονφρέντ με τίτλο Το ταξίδι του χασίς. Οι γλαφυρά καταγεγραμμένες περιπέτειες που έγιναν εξαιρετικά δημοφιλείς στη Γαλλία και έκαναν διάσημο τον τυχοδιώκτη συγγραφέα τους εκτυλίσσονται αυτή τη φορά κυρίως στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει η νέα ποιητική συλλογή του Σπύρου Κατσίμη Η κούκλα  και το παιδικό βιβλίο της Λήδας Παναγιωτοπούλου με τίτλο Η Γκρέτα και το κίτρινο λουλούδι. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις εκδόσεις και για άλλες που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά θα ανακοινωθούν στο επόμενο newsletter.

 

 

Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
Στην Dépôt Art Gallery έλαβε χώρα μια ξεχωριστή εικαστική έκθεση αφιερωμένη στον μεγάλο Ισπανό ποιητή Φ.Γκ. Λόρκα, 80+1 Χρόνια Απουσίας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες Αθηνών και με την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας και με την επιμέλεια του Κ. Βαφειάδη. Το κοινό θαύμασε τα εξαιρετικά έργα, απόλαυσε τα δρώμενα και ενημερώθηκε για τη μετάφραση των ποιημάτων του Λόρκα από τις εκδόσεις μας.

 

Περισσότερες πληροφορίες 
Στον ιστότοπο  μπορείτε πλέον να βρείτε δεκάδες αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης, στη μισή τιμή! Κάντε κλικ για να δείτε τη λίστα, η οποία θα ανανεώνεται συχνά. Η προσφορά λειτουργεί συνδυαστικά με τη δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ, κάτι που εφαρμόζεται για όλες τις αγορές μέσω του ιστότοπου.

 

Δείτε τη λίστα των ειδικών προσφορών!