Σπιντάτη πρεμιέρα για την ταινία «αυτοκίνητα 3» με το Σάκη Ρουβά

 

Η αγαπημένη παρέα της σειράς ταινιών της Disney / Pixar, Αυτοκίνητα, επέστρεψε με μια νέα περιπέτεια και νέους συνταξιδιώτες αυτή τη φορά, για να δώσουν ένα δυνατό μάθημα: πως το «μαζί» είναι που στο τέλος νικάει και αξίζει να παλέψεις γι’ αυτό. Η συνέχεια και οι ανατροπές επί της οθόνης.

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney / Pixar, Αυτοκίνητα 3, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 14 Ιουνίου, στα Village Cinemas @ The Mall Athens, παρουσία πολλών μικρών φίλων και των διάσημων συντελεστών, που με τις φωνές τους έγιναν μέρος της ταινίας

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), πρωταγωνιστής και στις τρεις ταινίες, η Δανάη Σκιάδη (Κρουζ Ραμίρεζ), η Βίκυ Καγιά (Σάλι), ο Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας) και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου (Δεσποινίς Φρίτερ), έδωσαν το παρόν, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, και απόλαυσαν παρέα την ταινία.

PAN_0158

Σύνοψη:

 

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Tα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 κυκλοφορούν από σήμερα στους κινηματογράφους από τη Feelgood, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένα και σε 3D

Tο “Cosmogym 2016” άρχισε να μετρά αντίστροφα

O Ioύνιος κατέφθασε και το “Cosmogym 2016” άρχισε να μετρά αντίστροφα. Το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” ετοιμάζεται να φιλοξενήσει από τις 21 έως και ...