Πρεμιέρα για το «Joy» στη Νέα Υόρκη

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι συντελεστές του «Joy» έδωσαν το παρών στην ειδική πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στην κινηματογραφική αίθουσα της Ένωσης Σκηνοθετών Αμερικής στη Νέα Υόρκη. Αμέσως μετά την προβολή ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, στις οποίες ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ο’Ράσελ και οι πρωταγωνιστές του Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντγκαρ Μαρτίνεζ και Ντάσα Πολάνκο ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό. 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μετά τον οσκαρικό «Οδηγό Αισιοδοξίας» και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες «Οδηγό Διαπλοκής», ο Ντέιβιντ Ο’Ράσελ επιστρέφει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες με την πολυαναμενόμενη συνταγή της επιτυχίας!  

Στο «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντάιαν Λαντ και Βιρτζίνια Μάντσεν. Όπως και οι προηγούμενες ταινίες του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, το «Joy» αψηφά οποιαδήποτε κατηγοριοποίηση προκειμένου να περιγράψει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο μια ιστορία οικογενειακή, για την αφοσίωση και την αγάπη.

Η ταινία «Joy», θα να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την Odeon, στις 24 Δεκεμβρίου.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΗΣ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ από 2 Μαΐου και για 20 μόνο παραστάσεις έως τις 27 Μαΐου στο θέατρο 104

Τρεις «ραψωδοί» ζωντανεύουν  τον  Διγενή Ακρίτη, το  ηρωικό ποίημα που είναι και το πρώτο γραπτό μνημείο  της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Πολεμάνε, ερωτεύονται,  αναμετριούνται με δράκους και ...