Πρεμιέρα για Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στο Βοτανικός Live Stage

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεκίνησαν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage.
Συνεπείς στις προσδοκίες που δημιούργησε η αναγγελία της συνεργασίας τους, οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα-σημείο αναφοράς για τους πιστούς τους ακροατές και όχι μόνο. Από την πρώτη στιγμή στήνουν έναν μουσικό διάλογο μεταξύ τους και καταφέρνουν να ενώσουν τους φαινομενικά αντίθετους αλλά ουσιαστικά συγγενικούς μουσικούς τους κόσμους. Λαϊκά και ροκ τραγούδια εναλλάσσονται, η Δύση συναντά την Ανατολή, το σήμερα συναντιέται με το χθες, σε ένα πρόγραμμα με ένταση και ηλεκτρισμό, με συγκινητικές ησυχίες, όμορφα ντουέτα, αλλά και στιγμές party με κλασσικά ροκ κομμάτια να κοντράρονται με την παράδοση.97c6cac9-cafb-486f-96b5-13e695cec93f
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, πληθωρική και αέρινη πάνω στη σκηνή, ταξίδεψε όπως μόνο εκείνη ξέρει το κοινό στον κόσμο των μεγάλων της τραγουδιών που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι, αλλά και στον κόσμο των τραγουδιών από το τελευταίο της άλμπουμ «9+1 Ιστορίες» το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο δωρικός ροκάς, βάζει φωτιά θυμίζοντας τη μουσική διαδρομή του από τη δυνατή εποχή των «Φατμέ» μέχρι τις ηλεκτρικές μπαλάντες του σήμερα.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με μια μπάντα έξι κορυφαίων μουσικών, ξεκίνησαν το πολύ ιδιαίτερο μουσικό τους ταξίδι διάρκειας 3μιση ωρών περίπου. Και το κοινό που βρέθηκε στο Βοτανικός Live Stage αντάμειψε τους δύο καλλιτέχνες, τραγούδησε μαζί τους, τους χειροκρότησε και ξεσηκώθηκε με τις επιλογές τους.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Διεύθυνση: Ιερά οδός 72 (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835
www.votanikos.gr

Η Σονάτα του Σεληνόφωτος στο Θέατρο Άλμα

3η χρονιά επιτυχίας! Το εμβληματικό έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου συνεχίζεται λόγω θερμής ανταπόκρισης του κοινού από τις 10 Ιανουαρίου στο Θέατρο Άλμα. ...