«Ποιητές πεζοδρομίου» Ή … «ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ» στο Akroasis Theatre & Bar

Βλέπετε τηλεόραση? Ακούτε τα νέα? Ενημερώνεστε σωστά? Αν όχι, ήρθατε στο σωστό μέρος. Αν πάλι ναι, και πάλι ήρθατε στο σωστό μέρος. Γιατί κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς τα τρέχοντα νέα. Και κανείς δεν μπορεί να σας τα μεταδώσει με τον δικό μας τρόπο!

Πολιτικοί, celebrities, παρουσιαστές, ηθοποιοί, γνωστοί και άγνωστοι, μάγειρες, κομμωτές, νοικοκυρές, νεκροθάφτες, ομοφυλόφιλοι, δηλωμένοι και μη, νεκρόφιλοι, αλλοδαποί η ντόπιοι, σπιτωμένοι η άστεγοι, νεκροί η ζωντανοί, όλοι περνάνε από εμάς… κι εμείς τους περνάμε από κόσκινο! Γιατί όλοι οι κουλοί χωράνε στην παρέα μας! Προσοχή μόνο γιατί το δελτίο ειδήσεων από τους ποιητές πεζοδρομίου είναι για γερά στομάχια! Μη δω κανέναν να το κρατάει!

“Αν ήμασταν εκπομπή θα είχε τίτλο όλοι οι κουλοί χωράνε. Για εμάς μιλάω. Όλους μας. Κι ο διάολος θα μας διαολόστελνε άμα την έβλεπε…   Αι σιχτίρ όρνια, που κάθομαι ακόμα κι ασχολούμαι μαζί σας… Και μιας και μιλάμε για εκπομπές… Έκατσα ένα βράδυ να χαζέψω στην τηλεόραση και χάζεψα. Στο ένα κανάλι έπαιζε μια εκπομπή, ο Θεός να την κάνει, αντιγραφή μιας άλλης από άλλο κανάλι, νόμιζα για μια στιγμή ότι βρίσκομαι στο πανηγύρι του χωριού μου, στ΄Αγρίνιο και ψήναμε κοντοσούβλια, θα μπορούσες να την πεις και vintage, τώρα την κιτσαρία έτσι την λένε”.

 

Κατεβαίνεις τα κόκκινα σκαλιά του Akroasis… παραμερίζεις λίγο την κόκκινη κουρτίνα και στο μισοσκόταδο αντικρίζεις τέσσερις τύπους να διηγούνται την “κουλή” ιστορία τους και γύρω τους κόσμο, στα τραπέζια, στη μπάρα, στο όρθιο. Οι κοπέλες μπροστά σου που γελάνε αβίαστα και ο τύπος στη μπάρα με το ποτό στο χέρι που το φως πέφτει για ελάχιστα πάνω του δε σου αφήνουν αμφιβολίες.

Ναι καλά κατάλαβες.. Βρίσκεσαι σε Bar Theater. Εδώ που γίνονται όλοι μια παρέα! Οι Τέσσερις τύποι μας διηγούνται πώς βλέπουν τη ζωή τους και την κοινωνία που ζουν κατά τη διάρκεια της βαθιάς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

 

Είδος:  Κωμωδία, Bar Theater

 

Συντελεστές

Κείμενο / Σκηνοθεσία: Βασιλεία Δημηνίδου

Σκηνικά / Κουστούμια: Akroasis Team

Σχεδιασμός Φώτων: Βαγγέλης Μαρούλης

Σχεδιασμός αφίσας: Βαγγέλης Μαρούλης

Επικοινωνία-Δημόσιες σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη

 

Ερμηνεύουν:

Εύη Κολιούλη

Γιώργος Μπούμπας

Κωσταντίνος Βασιλόπουλος

Έφυ Κρασαδάκη

 

Πληροφορίες Παράστασης

Παραστάσεις

Πρεμιέρα: 29 Απριλίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Κυριακή στις 21:00

& Δευτέρα στις 20.00

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 12€ με Ποτό

 

Διάρκεια παράστασης:  80 λεπτά

 

 

 

Προπώληση εισητηρίων

Viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου

 

 

 


 

Akroasis Theatre & Bar

Κυψέλης 15, Αθήνα (Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια)

Τηλ.: 211 1822336 & 6907363999

website | facebook Akroasis | facebook Akroasis Theatre & Bar