Περισσότερα 1 από 3.864 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο O Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση

Η Τζέιν Γκούντολ, ακτιβίστρια και ιδρύτρια του ομώνυμου Ινστιτούτου, που συνεχίζει τις επιστημονικές μελέτες και καινοτομεί στον τομέα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των τοπικών ζωικών πληθυσμών, έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “War For the Planet of the Apes”.

Η 20th Century Fox συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Jane Goodall, βοηθώντας στην επανένταξη των πιθήκων προς τιμή της ταινίας. Οι εγκαταστάσεις για την επανένταξη των πιθήκων στο νησί Tchindzoulou, θα ονομαστούν «Το Σπίτι του Σίζαρ», προς τιμή του πιθήκου πρωταγωνιστή της ταινίας.

Απολαύστε την εδώ: https://we.tl/F8j5Zlo7Iw

Σύνοψη

 

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |”War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

 

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς

Ηθοποιοί: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τόμπι Κέμπελ, Τζούντι Γκριρ, Τέρι Νόταρι, Τάι Όλσον

 

Έρχεται στις 13 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την ODEON (και σε 3D)