Παρουσίαση του νέου CD του Λάκη Παπαδόπουλου

0

Σε μια πολύ χαρούμενη και εορταστική  ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και πολλούς θαυμαστές του Λάκη Παπαδόπουλου, έγινε η παρουσίαση του νέου του CD με τίτλο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», σε μουσική τους ίδιου, στίχους των Μιχάλη Αβατάγγελου, Παντελή Αμπαζή, Λίνας Δημοπούλου, Σάννυς Μπαλτζή, Νίκου Μωραΐτη. Κυριάκου Ντούμου, Άκου Δασκαλόπουλου και του ίδιου του Λάκη Παπαδόπουλου και με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών καλλιτεχνών: Αρλέτα, Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρινέλλα, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πάριος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Κώστας Χατζής.

 

Η παρουσίαση έγινε στο κατάμεστο Public Café στο Σύνταγμα, την Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 20:00 με χορηγό επικοινωνίας τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2.

DSC_5253_1DSC_5259DSC_5274_1

Πολλοί φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοι του αγαπημένου τους Λάκη Παπαδόπουλου, ήρθαν να του ευχηθούν να είναι καλοτάξιδο το νέο αυτό CD και να τον απολαύουν σε ένα ιδιαίτερο Live, ερμηνεύοντας κάποια από τα καινούργια αλλά και παλιά του τραγούδια. Παρόντες επίσης εκπρόσωποι όλων των Μ.Μ.Ε. αφού εκτιμούν και αγαπούν πολύ τον Λάκη, ως δημιουργό και ως προσωπικότητα.

 

No comments