Παρουσίαση του νέου cd της Κορίνας Λεγάκη με τίτλο Mosaic

Η Μικρή Άρκτος παρουσίασε στον ανακαινισμένο χώρο του καφέ Ζόναρς το νέο cd της ερμηνεύτριας Κορίνας Λεγάκη με τίτλο “Mosaic”.

Η Κορίνα Λεγάκη παρέα με τον Γιώργο Ανδρέου σε ρόλο καλλιτεχνικού επιμελητή και ενορχηστρωτή συγκέντρωσαν αγαπημένα τους ελληνικά (κι όχι μόνο) τραγούδια και μας τα “ξανασυστήσουν”.

Την εκδήλωση – παρουσίαση του νέου cd με τον τίτλο “Mosaic” προλόγισε ο Παρασκευάς Καρασούλος, ενώ η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Διάκου συντόνισε και συνομίλησε με την Κορίνα Λεγάκη και τον Γιώργο Ανδρέου. Η εκδήλωση έκλεισε με 3 τραγούδια από το νέο cd που ερμήνευσε η Κορίνα Λεγάκη με τη συνοδεία του Γιώργου Ανδρέου στο πιάνο.22

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση πάρα πολλοί καλλιτέχνες (δημιουργοί και ερμηνευτές) και δημοσιογράφοι καθώς και φίλοι και ακροατές της Κορίνας Λεγάκη και του Γιώργου Ανδρέου. Ενδεικτικά αναφέρεται η παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, του Νίκου Ζούδιαρη, του Κώστα Λειβαδά, της Μαρίνας Λαχανά, του Γιώργου Χαρωνίτη, του Γιώργου Τσάμπρα, του Ξενοφώντα Ραράκου, του Μιχάλη Γελασάκη, του Σιδερή Πρίντεζη κ.ά.

Την επιμέλεια της βραδιάς είχαν από κοινού η Μικρή Άρκτος και ο Χρύσανθος Πανάς.