Παράταση 4 παραστάσεων στον Πολυχώρο VAULT

Παράταση παραστάσεων, λόγω επιτυχίας, παίρνουν 4 παραστάσεις του Πολυχώρου Vault. Οι “Πρακτόρισσες”, του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, το“Μάρτυς μου ο Θεός”, του Μάκη Τσίτα, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, ο “ΜπΑΤσος”του Félix Estaire, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και ο “Mr. Kolpert” του David Gieselmann, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, συνεχίζουν τις παράστασεις τους στον Πολυχώρο Vault, μέχρι και το Φεβρουάριο του 2016.

Και μαζί με το “Σκάσε ή Η χαμένη παντόφλα του Μανώλη Καρέλη” της Χριστίνας Σαμπανίκου, σε σκηνοθεσία Βίκυς Αδάμου (έως τέλος Ιανουαρίου) “Αμήν” της Αλκυόνης Βαλσάρη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, το “Marvin’s Room” του Scott McPherson, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά (πρεμιέρα 8 Ιανουαρίου) και τις “Μικρές Ιστορίες Φόνων”, τουΠάνου Μπρατάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά (πρεμιέρα 25 Ιανουαρίου) συνεχίζει τις παραστάσεις του ο Πολυχώρος VAULT τη νέα χρονιά. 

Πολυχώρος VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26, Βοτανικός
Τηλ.: 213 0356472

κιν: 6945993870

          [email protected]

Laura Mamakos Concert – One⏐Seven – 14.10.17

H Σοπράνο Laura Mamakos παρουσιάζει το Ένα⏐Επτά, ένα ρεσιτάλ σε επτά γλώσσες. Ερμηνεύει lieder και άριες των Bach, Schumann, Gounod, Cilea, Ginastera κ.α. Συνοδεία στο ...