παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου για την 2η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού

Λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων δίνεται παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Μετά την πολύ επιτυχημένη 1η Πλατφόρμα Έκφρασης, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016, όπου συμμετείχαν 21 ομάδες και πάνω από 50 χορευτές, το Θέατρο ΠΚ διοργανώνει την 2 η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού προσκαλώντας όλους τους νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό τα έργα τους. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ θα φιλοξενήσει νέους χορευτές και performers δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις ιδέες τους προάγοντας την τέχνη του χορού και του χοροθεάτρου.

Στην Πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και performers άνω των 18 ετών. Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι:

Α. Solo, duets, trio ή και ολιγομελείς ομάδες με παρουσιάσεις διάρκειας έως και 15 λεπτών.

Β.Ολοκληρωμένη παράσταση διάρκειας από 45 έως και 60 λεπτών. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος στους συμμετέχοντες για πρόβες (καθημερινές πρωινές ώρες, βάσει προγραμματισμού των επιλεχθέντων ομάδων). Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό του εξοπλισμό, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και επικοινωνία των έργων που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την Αίτηση Συμμετοχής και την στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

2. Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 15 Ιουνίου 2017. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές.

3. Όλα τα οπτικο-ακουστικά υλικά πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Για το video χρειάζεται να ανέβει με κωδικό προστασίας στο www.vimeo.com ή και youtube.com. Σημειώστε το link και τον κωδικό πρόσβασης στην ανωτέρω αίτηση.

4. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως 20 Ιουνίου 2017.

Tο TRIO LYRICO ξανά στο Ιδιόμελο στις 8/12/17

«Πες το μου… με μια λέξη!» Μετά την επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας,   τo Trio Lyrico έρχεται ξανά στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» την Παρασκευή 8/12/17, με ...