Παράταση εμφανίσεων του Δήμου Αναστασιάδη στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η υπέροχη παρέα του, παρατείνουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους, που βάφτισαν «Το τσίρκο μας στην πόλη σας», στο Βοτανικός plus μέχρι το Σάββατο 23 Απριλίου. Μια διαφορετική πρόταση, μια εναλλακτική μουσική παράσταση που έγινε ήδη talk of the town και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο Βοτανικός plus.

Με το κέφι να χτυπάει κόκκινο, την διασκέδαση να συνυπάρχει αρμονικά με την συγκίνηση και τις μουσικές κυριολεκτικά να απογειώνονται, για δύο ακόμα Σάββατα ο αγαπημένος  τραγουδιστής «ακροβατεί»  στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, επιλέγοντας τραγούδια όχι μόνο από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια αγαπημένα, του χτες και του σήμερα, ελληνικά και ξένα.

Διασκευάζει, πειραματίζεται και προτείνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Ενώ παρουσιάζει για πρώτη φορά και μερικά από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, παρέα με τη Νικόλ Σαραβάκου και τον Νίκο Ζαδέ,  παρουσιάζουν ένα  μουσικό θέαμα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, έχοντας στο πλευρό τους μια collectiva από τους καλύτερους ακροβάτες τσίρκου στην Ελλάδα! Ένα θέαμα που συνδυάζει την διασκέδαση και το καλό τραγούδι, το ξεσήκωμα με την συγκίνηση και έχει στον πυρήνα του το crossover που συνδέει μουσικούς κόσμους, έτσι όπως μόνο ο Δήμος μας έχει συνηθίσει στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Πάνος Σουρούνης (Menta 88.0, Pepper 96.6) , σε ρόλο dj.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Ζαχαρίου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Σχεδιασμός φώτων: Αλέξανδρος Προδρόμου
Σκηνογραφία – ενδυματολογία: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου 

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus
Έως 23 Απριλίου
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622
Τιμή εισιτηρίου:  ξεκινούν από 13 ευρώ.
Ώρα προσέλευσης: 22.30