Παράταση για την παράσταση “Κάθε δεύτερη Τρίτη” στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

Παράταση μέχρι 6 Απριλίου

Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κείμενο με κεντρικό του άξονα τις απρόσωπες ανθρώπινες σχέσεις στις σύγχρονες κοινωνίες.

Μέσα από τη συνεχή πάλη με τον εαυτό τους και έναν ειλικρινή εσωτερικό διάλογο, οι ήρωες αναγνωρίζουν τις αδυναμίες τους και τα λάθη τους και οδηγούνται στην κάθαρση. «Μια Τρίτη βράδυ, ο Μάρκος φέρνει στο σπίτι μια άγνωστη νέα γυναίκα τυλιγμένη με σελοφάν, που την επέλεξε κατόπιν εντολής της συντρόφου του, της Τερέζας, σε ένα στενό δρόμο δίπλα στο ποτάμι, ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους που οι κάτοικοι του Παρισιού έχουν πετάξει στα σκουπίδια.

Η Τερέζα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα λάθη του παρελθόντος και στη αδυναμία της να αλλάξει ουσιαστικά τα κακώς κείμενα της ζωής της. Και η Σεραφίνα, έχοντας μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής, θα γίνει αιτία πολλών ανατροπών και αποκαλύψεων…» “Τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν! Όλα από τη μια στιγμή στην άλλη μπορούν να ανατραπούν” Ερμηνεύουν (Αλφαβητικά) :

Τζωρτζίνα Κώνστα, Αργυρώ Λογαρά, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος. Συμμετέχει ο Παναγιώτης Τιροπάνης Σκηνοθεσία: Γιώργος Σπηλιωτόπουλος

Κείμενο: Αντωνία Θεοχαρίδου

Φωτισμοί: Σπύρος Παπαδημητρίου, Γιάννης Θάνος

Μουσική: Γιώργος Σπηλιωτόπουλος

Φωτογραφία: Βαγγέλης Σωμαράκης

Video art: Aγγελική Ξηροκώστα

Επιμέλεια αφίσας: Κατερίνα Σκευάκη

Παραγωγή: Romantistas

Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:30 στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα .

THL.6942299525