Πέμπτη 14/4 LIVE @ Αρχιτεκτονική

Και αυτή η Πέμπτη θα μας βρει στην πιο Rock σκηνή της Αθήνας, στην Αρχιτεκτονική Live Stage, με δύο μουσικά σχήματα που εκπέμπουν σε δυνατές συχνότητες και μαγνητίζουν το κοινό. Την Πέμπτη 14/4, η Κατερίνα Τερζοπούλου και οι Γ. Μητρόπουλος & Musing Therapy, αναλαμβάνουν τη μουσική μας ψυχοθεραπεία.

Η Κατερίνα Τερζοπούλου, μας σαγηνεύει με τη γλυκιά παρουσία, την αισθαντική φωνή της, αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Μαζί της επι σκηνής:
Δημήτρης Διπλαράς – Κιθάρα / φωνή
Στάθης Ευσταθίου – Κιθάρα
Marko Grinover – Μπάσο
Gus Κατσούδας – Τύμπανα

 
 
Οι Γ. Μητρόπουλος & Musing Therapy επιστρέφουν σε ένα από τα καλύτερα live stages της πόλης φέρνοντας μαζί τους καινούρια μουσική καθώς και αγαπημένες διασκευές σε ένα ξέφρενο live partyshow που θα το θυμόμαστε για καιρό!
 
Όσοι γνωρίζουν, μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει όταν η καλύτερη νέα rock μπάντα καταλαμβάνει το stage σε μια από τις ενεργητικές μουσικές σκηνές της πόλης.Live Experience, Rock mood, Partymode είναι μερικές εκφράσεις που περιγράφουν αυτό που θα συμβεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στην Αρχιτεκτονική Live Stage!Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε την καλύτερη διάθεση σας και όρεξη για ποτό, χορό, και μουσική ψυχοθεραπεία! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οιΓ.Μητρόπουλος & Musing Therapy!

Special Guest o μοναδικός και πολύπλευρος, κιθαρίστας και τραγουδοποιός Αντώνης Μιτζέλος!
 
 

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 6 ευρώ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
Τηλ. :.210-9014428, 210-3420842, 6978185871

 

Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως” την Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου

Η Πολιτιστική Λέσχη «Γέρανος» και το Φεστιβάλ Ζακύνθου «Ημέρες Τέχνης» παρουσιάζουν μια ατμοσφαιρική μουσικο-χορευτική βραδιά, τις Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως… Εκεί όπου ζευγαρώνουν αρμονικά… ποίηση και μουσική, θάλασσες και στεριές, γοργόνες και ...