Ο Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο τραγούδι με ελληνικό στίχο και μια μεγάλη “Αγκαλιά”

Ο Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο τραγούδι με ελληνικό στίχο και μια μεγάλη… “Αγκαλιά”!
O δημιουργός με τη μοναδική αισθητική, επιλέγει για ακόμη μια φορά να παντρέψει τον ελληνικό στίχο με vintage & pop μελωδίες αλλά και τον ρομαντισμό που όλοι αγαπήσαμε και συνδέσαμε με τις δημιουργίες του.

Το τραγούδι «Αγκαλιά» είναι μόνο μια μικρή γεύση από το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal με τίτλο «Erotica». Το single θα κάνει την εμφάνισή του στα digital stores στις 10 Απριλίου από την Mo.Mi. Records και το άλμπουμ μεσα στο 2017 σε διανομή της Feelgood records.

Το νέο και συναρπαστικό άλμπουμ του Monsieur Minimal υπόσχεται να αποτελέσει μια νέα μουσική έκπληξη τόσο ως προς τον ήχο του όσο και ως προς τις μεγάλες συμμετοχές άλλων καλλιτεχνών που συμπράττουν με τον Monsieur Minimal!

Ακούστε το εδώ σε YouTube & Spotify
Παραγγείλτετο το εδώ στο iTunes
Κατεβάστε το εδω στο Bandcamp


Ο Monsieur Minimal μετράει στο ενεργητικό του τέσσερα άλμπουμ:
2008 Lollipop,
2010 Pasta Flora,
2012 Minimal to Maximal
2015 High Times,
άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε μουσικές συλλογές (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), έχει επενδύσει τηλεοπτικά σποτ σε Ελλάδα, Αμερική και Καναδά, καθώς και έχει συνεργαστεί με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Moby. Με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.

Η «Οπερέττα» επιστρέφει στο Θέατρο Rex

Η παράσταση με αφορμή την Οπερέττα του Βίτολντ Γκομπρόβιτς επιστρέφει στη σκηνή του Rex. Ο κόμης Αρισταίος σχεδιάζει να αποπλανήσει την όμορφη Αλμπερτίνα. Η επιτυχία ...