Ο 3D «Μαγικός Καθρέφτης» προχωρά σε post production

 

Με γυρίσματα σε ιστορικούς χώρους και τοποθεσίες της Αθήνας, όπως το Ζάππειο Μέγαρο και το Πρώην Χρηματιστήριο, ο «Μαγικός Καθρέφτης», η πρώτη μεγάλου μήκους 3D ελληνική ταινία, σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV, προχωρά σε post production. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016, από την Feelgood Entertainment, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV, σε πρώτη προβολή.

IMG_0012

Απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις, ο «Μαγικός Καθρέφτης» ξαναφέρνει μαζί στη μεγάλη οθόνη, μετά από 6 χρόνια, την ομάδα της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos»: o Χρήστος Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία, η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος το σενάριο, ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Γιάννη Ιακωβίδη.

IMG_0363magikos kathreptis

 

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία που γυρίζεται εξ’ ολοκλήρου και θα προβληθεί στις αίθουσες σε 3D. «Η ιδέα για το 3D προέκυψε στα γυρίσματα της «Νήσου» στη Σίφνο, πριν από έξι χρόνια, όπου μαζί με τους συνεργάτες μου αρχίσαμε να συζητάμε την επόμενη κίνηση. Θέλαμε να κάνουμε μια ταινία που να δώσει κάτι καινούργιο και κάτι φρέσκο στο θεατή», δηλώνει ο σκηνοθέτης του Μαγικού Καθρέφτη, Χρήστος Δήμας. Σχετικά με το εγχείρημα ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αργυροηλιόπουλος συμπληρώνει: “Το 3D φέρνει τον θεατή ακόμα πιο κοντά στους ηθοποιούς, τους εμπλέκει ακόμα περισσότερο στην ιστορία από ότι σε μια κανονική ταινία». «Το μυστικό είναι να βρεις τον τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του θεατή. Να είσαι όμως τίμιος απέναντι του», καταλήγει ο παραγωγός Γιάννης Ιακωβίδης.

IMG_1045

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Κόκλας. Οι ήρωες της ταινίας ταξιδεύουν στον χωροχρόνο και μπλέκουν σε αναπάντεχες περιπέτειες, κάθε μια από τις οποίες αποκαλύπτει και έναν διαφορετικό εαυτό τους.

IMG_9372magikos kathreptis

Σύνοψη ταινίας

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά  που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

IMG_9532magikos kathreptis

Ο «Μαγικός Καθρέφτης» είναι παραγωγή της Black Orange, που έχει στο ιστορικό της επιτυχημένες κωμωδίες («Νήsos», «Straight Story», «Bank Bang», «Πέντε Λεπτά Ακόμα»), αλλά και μεγάλες παραγωγές όπως η «Μικρά Αγγλία» και η «Ψυχή Βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη και  «Το Λιβάδι που Δακρύζει» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Μία ιντερνετική υπηρεσία που σου βρίσκει άλλοθι για να… κάνεις τη λαδιά σου, βρίσκεται στο κεντρικό πλάνο αυτής της θεότρελης κωμωδίας καταστάσεων του Φιλίπ Λασό, ...