Ο Νίκος Ξυδάκης στο “Ρυθμός Stage”

Τραγούδια που αξίζουν να ακουστούν σήμερα γι’ αυτό που είπαν χθες… 

Μαζί του ο Απόστολος Ρίζος, ο Ηλίας Βαμβακούσης

και σε μια έκτακτη συμμετοχή η Μελίνα Τανάγρη 

Σάββατο 16, 23 και 30 Ιανουαρίου 

 

 

”…Κέρματα είναι του δρόμου που από άλλους πέσανε, τα τραγούδια που έχω γράψει και δεν σου αρέσανε…” Διαμαρτύρεται ένα από αυτά τα τραγούδια και πάνω σε αυτή την ιδέα και αυτό το κλίμα χτίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο “Ρυθμός Stage” ο Νίκος Ξυδάκης, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Ιανουαρίου.

 

Τραγούδια που παίχθηκαν λίγο ως καθόλου σε συναυλίες, τραγούδια που δεν  καταγράφηκαν στις λίστες των «ηχηρών επιτυχιών»  από την “Εκδίκηση της γυφτιάς”,  ως και πιο πρόσφατα όπως τα “Φίλε αδελφή ψυχή” – “Σπέσιαλ Ελλάς” – “Χαβαλεδιάρικο”- “Μένω με την μάννα μου”, “Βουνό είναι κι θάλασσα”, “Καίγομαι σαν το δασάκι”. Τραγούδια που τα λόγια τους ηχούν σημερινά και η μουσική τους ευαισθησία υποστηρίζεται από εξαίρετους μουσικούς που ανιχνεύουν  την πρώτη εκείνη συγκίνηση που είχαν όταν γράφτηκαν.

 

Μια παράσταση που παρουσιάζει για πρώτη φορά ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής, με γνωστά και αγαπημένα, αλλά και λιγότερο γνωστά τραγούδια. Μαζί τουπαίζουν, διασκευάζουν και ερμηνεύουν ταλαντούχοι εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς τραγουδοποιών, ο Απόστολος Ρίζος και ο Ηλίας Βαμβακούσης. Σε μια έκτακτη εμφάνιση με “νόημα”, η αγαπημένη Μελίνα Τανάγρη.

 

Παίζουν οι σολίστες μουσικοί:

Γιώργος Διαμαντόπουλος – επιμέλεια ορχήστρας | πλήκτρα

Δημήτρης Μπουζάνης – πιάνο

Δημήτρης Χουντής – πνευστά

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι

Βαγγέλης Καρίπης – κρουστά

Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο

 

***

Ρυθμός Stage
Σάββατο 16, 23 και 30 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]

 

Μέχρι 30/4 η παράσταση “ΜΠΑΜΠΑ…ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες της σύγχρονής θεατρικής Αθήνας, ανέβηκε δυναμικά φέτος το χειμώνα, στο ανακαινισμένο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης- Ριάλτο με έναν μοναδικό-επετειακό ...