Ο Μπάμπης Τσέρτος για πρώτη φορά στον Ρυθμό Stage

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, 2 και 9 Δεκεμβρίου

Ο Μπάμπης Τσέρτος ανεβαίνει στη σκηνή του Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές παραστάσεις σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του Ελληνικού τραγουδιού, ένα πρόγραμμα “ Εφ΄όλης της ύλης ”.Με κορμό το ρεμπέτικο, ταξιδεύουμε από την προϊστορία του, μέχρι και την σημερινή εκδοχή του Λαϊκού Αστικού Τραγουδιού. Παραδοσιακά, Σμυρνέικα,  Ρεμπέτικα, Ρετρό, έντεχνα λαϊκά, νεώτερα Τραγούδια .

Συνοδοιπόροι σ΄ αυτές τις Βραδιές η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της, ο Κυριάκος Γκουβέντας κορυφαίος βιολιστής , ο Δημήτρης Ρέππας στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα και το ούτι και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και στο ακορντεόν, καθώς και στις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της ορχήστρας.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου , 2 και 9 Δεκεμβρίου θα ακουστούν τραγούδια από τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Μπάμπη Τσέρτου με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της καρδιάς τα πάθη» και της Ειρήνης Τουμπάκη με τον Βαγγέλη Μαχαίρα  « Της ζωής μου η γραμμή»

unnamed (3)

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

 

Ρυθμός Stage

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 975 0060

E-mail: [email protected]

unnamed (1)

O Γιώργος Χατζηνάσιος 8 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου

Η Πολιτιστική Λέσχη « ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τον Γιώργο Χατζηνάσιο, έναν από τους μεγαλύτερους  έλληνες μουσικοσυνθέτες  που… δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ...