Ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Μουσικό Καφενείο «στου Στράτου»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 20 Νοεμβρίου 2015

 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών επιστρέφει στο μουσικό καφενείο «στου Στράτου» για όλα τα Παρασκευοσάββατα του χειμώνα.

final low afisa stratos

Μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του, τον Βασίλη Κορακάκη, στο μπουζούκι και στο τραγούδι, την εξαίρετη τραγουδίστρια  Ανατολή Μαργιόλα, τον Αλέξανδρο Καμπουράκη στο ακορντεόν, τον Γιώργο Φουντούκο και τον Αντώνη Ξηντάρη στις κιθάρες, μας προσκαλούν σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως το  Πρώτο φθινόπωρο  Λαύριο, Μάνα που ζω, Το ποτηράκι της καρδιάς, Η αλήθεια, Στη σκέψη της τρελής και άλλα πολλά, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών.

Ο Βαγγέλης Κορακάκης, μας φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τραγούδια  που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό για όλα τα Παρασκευοσάββατα του χειμώνα, στο μουσικό καφενείο «στου Στράτου».

Μουσικό Καφενείο “στου Στράτου”
Φωκίωνος Νέγρη 57, Κυψέλη.
Ελάχιστη κατανάλωση 12 €
τηλ κρατήσεων: 210 86 28 187

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Χρυσοβαλάντης Αργυρίου παρουσιάζουν το νέο βιβλίο με τίτλο “Εξαψεις Ευτυχίας”

  Εξάψεις Ευτυχίας   Από το κείμενο του οπισθόφυλλου… Εκεί που επιθυμώ να καταλήξω και να επιμείνω είναι στο γεγονός, και ενίοτε συνάμα πρόβλημα, ότι ...