Οι Group PάrΩdy LIVE στο Ρυθμό Stage

 

Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της μπάντας που κυκλοφόρησε στα μέσα του Δεκέμβρη, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου για να μοιραστούν τα τραγούδια τους με παλιούς και νέους φίλους.

Με folk-rock ήχο, δυνατές ενορχηστρώσεις και άκρως δημιουργική διάθεση, οι Group PάrΩdy παρουσιάζουν τον καινούριο τους δίσκο που έχει τίτλο «Παράξενοι καιροί», σε ένα ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται με επιλεγμένες διασκευές και περάσματα στην παράδοση.

Ένα δυνατό live που θα προσπαθήσει να καταργήσει την απόσταση μεταξύ κοινού και σκηνής. Γιατί αυτοί οι «παράξενοι καιροί» θέλουν τις παρέες να τραγουδάνε.

 

Παναγιώτης Σκουλάς/ λαούτο, φωνή

Αντώνης Αυγουλλάς/ ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Κονταράτος/ βιολί

Γιάννης Σιφναίος/ ακουστική κιθάρα

Αντώνης Τσάτσης/ ντραμς

Σταύρος Ράπτης/ μπάσο

 

 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Μουσική Σκηνή Rythmos Stage

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης: 21.30

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/RythmosStage/?fref=ts

ΕΓΩ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΙΚ είμαι πολίτης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχαριστώ. – 3 Nοεμβρίου στους κινηματογράφους

Δεν είμαι πελάτης, δεν είμαι αγοραστής ούτε χρήστης υπηρεσιών. Δεν είμαι φυγόπονος, τζαμπατζής, ζητιάνος, αλλά ούτε και κλέφτης. Δεν είμαι ένας εθνικός αριθμός ασφάλισης ούτε ...