Οι παραστάσεις του Στέφανου Κορκολή στην Αθηναϊδα συνεχίζονται

0

«ΦΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ»

 

Στέφανος Κορκολής

Ερμηνεία τραγουδιών

Σοφία Μανουσάκη

Φιλική συμμετοχή

String Demons

Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούρη 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΪΣ

Ένα μουσικό ταξίδι στις θάλασσες, υπό το φως του φεγγαριού και με την πνοή των 5 ανέμων για περιορισμένες παραστάσεις στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναϊς.

Από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου σας περιμένουμε στην μουσική θεατρική σκηνή της «ΑΘΗΝΑΪΔΑΣ» για να γίνουμε όλοι μια παρέα και μαζί να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, εκεί που οι αποστάσεις μεταξύ ακροατών και μουσικών ήταν ανύπαρκτες.

O τίτλος Φάσμα Ασμάτων περιγράφει, κατά κάποιο τρόπο, αυτά που θ’ ακούσετε. Πρόκειται για ένα μουσικό φάσμα που περιέχει άσματα, τραγούδια και μουσικές που προέκυψαν από τις εσωτερικές ανάγκες του κάθε δημιουργού, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και λόγο. Κατευθείαν από την ψυχή. Γι’ αυτό άλλωστε άγγιξαν, αγγίζουν και θ’ αγγίζουν τις καρδιές μας.

Μουσικές, που όλοι γνωρίζουμε, δοσμένες με τον πιο λιτό τρόπο, αλλά και με μία διάθεση αναδημιουργίας, όπως άλλωστε οφείλει ο μουσικός, που υπηρετεί την μουσική, να πράττει.

«Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα. ‘Όπως κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” –  και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….”, να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»

Στέφανος Κορκολής

 

Από ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει έναliebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»» ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»»A[p>ΑApoΑΠΟ : Σάββατο 31 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης 10:30

Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12

Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12

Tιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 15€/ Μειωμένο 10€

Τηλέφωνο κρατήσεων 210 3480080

unnamed

Στέφανος Κορκολής

SOLO PIANO

KΥΡΙΑΚΕΣ απόγευμα στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ

 

Σε δεύτερη συνεργασία του με τον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναϊς, ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση, αυτή τη φορά σε solo piano.
Με έντονη την αυτοσχεδιαστική τάση, ο Στέφανος Κορκολής θα μας ταξιδέψει σε ότι είναι κλασσικό-διαχρονικό στην μουσική, χωρίς σύνορα και «ταμπέλες».

Μια μοναδική διαδραστική πιανιστική παράσταση, όπου το κοινό και ο Στέφανος ξεκινούν ένα μουσικό διάλογο και συνθέτουν μαζί μέρος του προγράμματος

…τις Κυριακές με το που δύει ο ήλιος…φτιάχνουμε τη δική μας ατμόσφαιρα.

κι αυτό τον μήνα ετοιμαζόμαστε για μαγικές μελωδικές βραδιές.

Από: Κυριακή 1 Φεβρουάριου και για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου  ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.
Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»» ««Η αιώνια ιστορία του Ερωτόκριτου, που αφορά ανθρώπων έργα.
Κάθε φορά, που μια θάλασσα πλατιά στροβιλίζεται από τους πέντε ανέμους και αρχίζει να χορεύει ένα liebertango, που μεταφέρεται σε δρόμους παλιούς και μετά, με τον γιο του φεγγαριού, να σε νανουρίζει και να σου λέει τρυφερά “ξύπνα αγάπη μου, γιατί κάποια νύχτα σ’ έκλεψε” και όπως αρχίζουν τα παραμύθια “ήτανε μια φορά….” να είναι ένα μουσικό παραμύθι, που να μην τελειώνει, όπως τίποτα δεν τελειώνει στην τέχνη….»»Από ΑοAp

Παραστάσεις:  Κυριακές 7/12, 14/12, 21/12

 

Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12

Παρασκευή 19/12

Σάββατο 20/12

Tιμή εισιτηρίου: 10€

Ωρα έναρξης 17:30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3480080

No comments

Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Μία ιντερνετική υπηρεσία που σου βρίσκει άλλοθι για να… κάνεις τη λαδιά σου, βρίσκεται στο κεντρικό πλάνο αυτής της θεότρελης κωμωδίας καταστάσεων του Φιλίπ Λασό, ...