Νικόλας Λειβαδίτης, Πέμπτες 4, 18/2 & 3/3 2016 στο Καφέ “Στου Στράτου”

Μουσικές ιστορίες με Φως

Νικόλας Λειβαδίτης

Πέμπτες 4, 18/2 & 3/3 2016 | Καφέ «Στου Στράτου»

 

Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη.

Ο Νικόλας Λειβαδίτης(nL) παρουσιάστηκε, για πρώτη φορά, στα ελληνικά ραδιόφωνα, ως νέος στιχουργός και συνθέτης, το 2010. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να γράφει στίχους και μουσική κι έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο εναλλακτικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, τόσο για τον τρόπο γραφής του όσο και για τον τρόπο ερμηνείας του. Άμεσος στίχος δοσμένος με αφηγηματικό τρόπο αλλά και μελωδίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Μαρία Καλούδη ξεκίνησε τις εμφανίσεις της, στη Θεσσαλονίκη, το 2011. Η αισθαντική της φωνή, η θεατρικότητά αλλά και η αμεσότητά της με το κοινό, την καθιστούν μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια που σε συνεπαίρνει. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο «Θα σου πω μια ιστορία».

Ο Νικόλας Λειβαδίτης(nL) και η Μαρία Καλούδη συνεργάζονται από το 2014 με κορυφαία στιγμή τους το άνοιγμα της συναυλίας των: Γ. Ανδρέου, Τ. Τσανακλίδου, Ρ. Αντωνοπούλου και Κ. Λεγάκη, το καλοκαίρι του 2015. Χωρίς τον φόβο να εκτεθούν, παρά μόνο με την επιθυμία να επικοινωνήσουν, περιοδεύουν την αλήθεια τους σε ολόκληρη την Ελλάδα και σας προσκαλούν να συναισθανθείτε, μέχρι οι φωνές σας να ενωθούν με τις δικές τους.

 

 

Νικόλας Λειβαδίτης

Πέμπτες 4, 18/2 & 3/3 | Καφέ «Στου Στράτου»

Φωκίωνος Νέγρη 57, Κυψέλη Tηλ: 2108628187