Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Το εκδοτικό  πρόγραμμα των Εκδόσεων Ψυχογιός ολοκληρώνεται για τον μήνα Απρίλιο με μοναδικούς τίτλους ενώ οι εκστρατείες προώθησης σε τηλεόραση και ραδιόφωνο συνεχίζονται δυναμικά.
Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Σοφίας ΒόικουΝΥΦΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΡΦΥΡA, θα προκαλέσει αίσθηση. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο γραφικό Μελένικο και έρχεται να μας θυμίσει ότι οι άνθρωποι γίνονται ήρωες παρά τη θέλησή τους.
Στην ξένη λογοτεχνία σάς παρουσιάζουμε τις 20.000 ΛΕΥΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ του Ιούλιου Βερν, ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, που έρχονται να συμπληρώσουν την κλασική σειρά ξένης λογοτεχνίας των Εκδόσεων Ψυχογιός την οποία διευθύνει ο Ηλίας Μαγκλίνης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, η συγκεκριμένη έχει μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο και περιλαμβάνει επίμετρο. Αναμφίβολα αποτελεί μια έκδοση που απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών.
Οι προτάσεις ενηλίκων συμπληρώνονται με το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Γεωργιάδη με τίτλο ΕΥ ΖΗΝ. Ένα βιβλίο που προλογίζεται από τον Peter Economides και θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση φθάνοντας στην ευδαιμονία.Στο παιδικό εκδοτικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η νέα σειρά που αποτελείται από τα βιβλία ΠΡΩΤΕΣ 100 ΛΕΞΕΙΣΠΡΩΤΑ 100 ΖΩΑΚΙΑΠΡΩΤΑ 100 ΟΧΗΜΑΤΑ. Με υπέροχες εικόνες και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης με παραθυράκια, τα βιβλία αυτά βοηθούν τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν διάφορες έννοιες και να μιλήσουν.
Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι δύο τίτλοι ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΚΥΒΟΥΣ, με θέμα το Διάστημα και τους δεινόσαυρους. Τοποθετώντας τον έναν κύβο πάνω στον άλλο, τα παιδιά µαθαίνουν τα χρώµατα, τα σχήµατα και τους αριθµούς από το 1 ως το 10, ενώ με το βιβλιαράκι ανακαλύπτουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Διάστημα και για τους δεινόσαυρους αντίστοιχα.
Κυκλοφορεί, επίσης, η συλλεκτική κασετίνα ROALD DAHL, που περιέχει τα 9 βιβλία του συγγραφέα που κυκλοφορούν σε σκληρόδετη έκδοση. Ένα απίθανο δώρο για μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του Νο 1 παραμυθά στον κόσμο!
Ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο το γραφικό Μελένικο και μια αδάμαστη γενιά σε σκοτεινούς καιρούς.Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…
Το νέο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολυράκη βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, με φόντο την Κρήτη, κατά τη διάρκεια της Κατοχής.Τιμή πώλησης: 15,50 €Δείτε περισσότερα…
Ένα μυθιστόρημα πλημμυρισμένο από τους ηδονικούς αναστεναγμούς της Σμύρνης πριν από την Καταστροφή.Τιμή πώλησης: 17,70 €Δείτε περισσότερα…
Ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά μας ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ.Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…
Το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Γεωργιάδη θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση φθάνοντας στην ευδαιμονία.Τιμή πώλησης: 15,50 €Δείτε περισσότερα…
Ένα απίθανο δώρο με τα 9 βιβλία του Νο 1 παραμυθά στον κόσμο σε σκληρόδετη έκδοση.
Τιμή πώλησης: 11,10 €Δείτε περισσότερα…
Μια νέα σειρά εικονο-λεξικών σε εικονογράφηση της Βίλλυς Καραμπατζιά με πολλές χαριτωμένες εικόνες οικείων αντικειμένων, αγαπημένων ζώων και απίθανων οχημάτων, που μέσα από ερωτήσεις και ένα παιχνίδι μνήμης με παραθυράκια, καλλιεργεί το λεξιλόγιο των νηπίων. Λείπει το ΠΡΩΤΕΣ 100 ΛΕΞΕΙΣ.
Τιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…
Νέοι τίτλοι στη σειρά βιβλιοπαιχνιδιών με κύβους, για τους μικρούς λάτρεις του Διαστήματος και των δεινόσαυρων. Τα βιβλία περιέχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ενώ με τους κύβους τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα, τα σχήματα, τους αριθμούς από το 1 ως το 10 και ενισχύουν τη λεπτή τους κινητικότητα.
Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…
Σακουλάκια με πανέμορφα παζλ 48 κομματιών για παιδιά ηλικίας 4 ετών και πάνω, που επανασφραγίζονται και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν παντού.
Τιμή πώλησης: 4,40 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 4,40 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 4,40 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 4,40 €Δείτε περισσότερα…