Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Το δέκατο εκδοτικό πρόγραμμα των  Εκδόσεων Ψυχογιός για το 2015 , είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία από την Πέμπτη 11 Ιουνίου.Ξεκινάμε με την ελληνική λογοτεχνία και το νέο χιουμοριστικό μυθιστόρημα της Γεωργίας Δεμίρη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ. Πρόκειται για μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές, με μια ηρωίδα γκαφατζού και απρόβλεπτη, που θα αγαπηθεί από όλες τις αναγνώστριες.

Στην ξένη λογοτεχνία η Τζότζο Μόις, συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ και με πωλήσεις άνω των 4 εκατομμυρίων αντιτύπων, υπογράφει ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ, μια συναρπαστική και άκρως συγκινητική ιστορία για την απώλεια, την επιβίωση και την ελπίδα που δε σβήνει ποτέ. Συνεχίζουμε με τη Σάρα Τζίο, μία από τις πιο αγαπημένες συγγραφείς γυναικείας λογοτεχνίας στην Αμερική, με ορκισμένους θαυμαστές και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας όπου έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα. ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ είναι μια κλασική ρομαντική ιστορία, με ανατροπές και μυστικά από το παρελθόν, που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους. Σειρά έχει η συγγραφέας Ελίζα Κένεντι, η οποία, με φρέσκια ματιά και δροσερή πένα, μας δίνει το χιουμοριστικό μυθιστόρημα ΔΕΧΟΜΑΙ, ένα βιβλίο που θα προκαλέσει, θα ψυχαγωγήσει και θα συζητηθεί, και ήδη κυκλοφορεί σε 13 χώρες.

Στην κατηγορία γενικών γνώσεων έρχεται άλλος ένας ανατρεπτικός οδηγός σκέψης με τίτλο Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ «Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις» Πολ Άρντεν. Ξεχάστε την “κοινή λογική” και υιοθετήστε έναν εντελώς νέο τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας με αυτό το βιβλίο-σύμμαχο ενάντια στην τρέλα που βιώνουμε.

Στα graphic novels ενηλίκων, οι σκιτσογράφοι Runberg & Homs μας δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση του δεύτερου τόμου της θρυλικής αστυνομικής σειράς του Στιγκ Λάρσον, με τίτλο MILLENNIUM GRAPHIC 2 – ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. Εν αναμονή του τέταρτου βιβλίου της σειράς, η εικονογραφημένη εκδοχή των προηγούμενων τριών σίγουρα θα κεντρίσει την προσοχή των φανατικών της Λίσμπετ Σαλάντερ.

Τέλος, τέσσερις νέοι υπέροχοι τίτλοι στη σειρά BARBIE έρχονται να ολοκληρώσουν αυτό το εκδοτικό, εμπλουτίζοντας τη σειρά των εικονογραφημένων βιβλίων.

Ελληνική Λογοτεχνία

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΜΙΡΗΜια ιστορία με συνεχείς ανατροπές. Μια ηρωίδα γκαφατζού και απρόβλεπτη. Ένα μυθιστόρημα ξεκαρδιστικό και άκρως διασκεδαστικό.

Ξένη Λογοτεχνία

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ - ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ – ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣΗ συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, με πωλήσεις άνω των 4 εκ. αντιτύπων, υπογράφει μια συναρπαστική και άκρως συγκινητική ιστορία για την απώλεια, την επιβίωση και την ελπίδα που δε σβήνει ποτέ. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε 22 χώρες.
ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ
ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΣΑΡΑ ΤΖΙΟΜια κλασική ρομαντική ιστορία, με ανατροπές και μυστικά από το παρελθόν, που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους. Η Σάρα Τζίο είναι μία από τις πιο αγαπημένες συγγραφείς γυναικείας λογοτεχνίας της Αμερικής, με ορκισμένους θαυμαστές και σε άλλες χώρες.
ΔΕΧΟΜΑΙ - ΕΛΙΖΑ ΚΕΝΕΝΤΙ
ΔΕΧΟΜΑΙ – ΕΛΙΖΑ ΚΕΝΕΝΤΙΜια φρέσκια ματιά στη γυναικεία λογοτεχνία, ένα χιουμοριστικό μυθιστόρημα, με την πιο αντισυμβατική και 100% αληθινή ηρωίδα. Το ΔΕΧΟΜΑΙ θα προκαλέσει, θα ψυχαγωγήσει και θα συζητηθεί. Κυκλοφορεί σε 13 χώρες.

Γενικών Γνώσεων

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ - ΠΟΛ ΑΡΝΤΕΝ
Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ – ΠΟΛ ΑΡΝΤΕΝΆλλος ένας ανατρεπτικός οδηγός σκέψης από τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ. Ξεχάστε την “κοινή λογική” και υιοθετήστε έναν εντελώς νέο τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Graphic Novels (Ενήλικοι)

MILLENNIUM GRAPHIC 2 - ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ - RUNBERG, HOMS
MILLENNIUM GRAPHIC 2 – ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ – RUNBERG, HOMSΜια διαφορετική προσέγγιση της θρυλικής αστυνομικής σειράς του Στιγκ Λάρσον, μέσα από τα μάτια των σκιτσογράφων Runberg & Homs, η οποία θα κεντρίσει την προσοχή των φανατικών της Λίσμπετ Σαλάντερ, εν αναμονή του 4ου βιβλίου της σειράς.

Barbie

Τέσσερα νέα υπέροχα βιβλία έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά BARBIE. Σε αυτά, τα κορίτσια θα βρουν συμβουλές μόδας, παιχνίδια, αυτοκόλλητα αλλά και φανταστικά δώρα: μια στέκα για τα μαλλιά τους, ένα υπέροχο μενταγιόν Barbie και πολλά άλλα.
BARBIE: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΔΑ
BARBIE: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΔΑ -
BARBIE: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ
BARBIE: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ -
BARBIE: ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
BARBIE: ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ -
BARBIE: ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛ
BARBIE: ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛ -