Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Παρουσιάζεται το πρώτο εκδοτικό, από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, πρόγραμμα για το Β’ εξάμηνο του 2020, που θα βρίσκεται στα καταστήματα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζει το βιβλίο αυτοβελτίωσης του σούπερ σταρ των social media Jay Shetty ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΣ, τον οποίο ακολουθούν διαδικτυακά περισσότεροι από 37 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και κατάφερε να συμπεριληφθεί το 2017 στη λίστα των 30 Under 30 του περιοδικού Forbes ως ένας από τους ανθρώπους που αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο των media! Το βιβλίο μάς βοηθάει να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας για να ζήσουμε με γαλήνη και σκοπό κάθε μέρα και δείχνει τα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι για να ζήσουμε μια ζωή με λιγότερο άγχος και περισσότερο νόημα.

Επίσης θα ξεχωρίσει το βιβλίο-δυναμίτης της πρωτοεμφανιζόμενης Κέιτ Ελίζαμπεθ Ράσελ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΒΑΝΕΣΑ, όπου ακολουθεί τα χνάρια της Λολίτας στην εποχή του #MeToo, το οποίο έχει μεταφραστεί σε 25 γλώσσες και έχει θέμα την κατάχρηση εξουσίας και την κακοποίηση.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους 18 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού καθώς και τις 7 ανατυπώσεις αγαπημένων παιδικών βιβλίων.
Ο Jay Shetty, σούπερ σταρ των social media και πρώην μοναχός, μετουσιώνει τα αφηρημένα διδάγματα σε συμβουλές και ασκήσεις που όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε για να μειώσουμε το στρες, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μεταδώσουμε τα δώρα που βρίσκονται μέσα μας στον κόσμο.

Τιμή πώλησης: 16,60 €Δείτε περισσότερα…
Ένα προκλητικό, εθιστικό βιβλίο για τη μνήμη και το τραύμα, την έξαψη της εφηβείας και τις λεπτές γραμμές ανάμεσα στη συναίνεση, τη συνενοχή και τη θυματοποίηση. Ένα βιβλίο-δυναμίτης, που δίκαια ειπώθηκε ότι χαρακτηρίζει μια ολόκληρη εποχή.



Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Επανέκδοση του ομότιτλου βιβλίου της Νικόλ-Άννας Μανιάτη.



Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ένα υπαρξιακό μυθιστόρημα μυστηρίου και αγωνίας για την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων, ένα βιβλίο με καταιγιστικό ρυθμό, σύνθετη πλοκή και απροσδόκητο τέλος.



Τιμή πώλησης: 17,70 €

Δείτε περισσότερα…
Ένα μυθιστόρημα για ήρωες και δειλούς, αλλά πάνω απ’ όλα για ανθρώπους, από τον βραβευμένο με Νομπέλ Λογοτεχνίας και Booker Καζούο Ισιγκούρο.



Τιμή πώλησης: 14,40 €

Δείτε περισσότερα…
Όμορφα βιβλιο-παιχνίδια για μικρά παιδιά, στα οποία μπορούν να ενώνουν τα διάφορα ζωάκια με όποια σειρά θέλουν.
Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…


Νέοι τίτλοι στην αγαπημένη σειρά βιβλίων με παραθυράκια. Ο πρώτος θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν τρόπους για να φροντίζουν τον πλανήτη μας, ενώ ο δεύτερος θα τους δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς ζουν διαφορετικές οικογένειες γύρω τους.
Τιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 8,80 €Δείτε περισσότερα…


Νέοι τίτλοι στην επιτυχημένη σειρά βιβλιο-παιχνιδιών για την κουζίνα και το ιατρείο, καθώς και όλα τα γνώριμα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί, με πολλά αποσπώμενα κομμάτια για παιχνίδι.
Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…
Προσχολικές δραστηριότητες που γίνονται ξανά και ξανά για τους μικρούς λάτρεις του Διαστήματος. Την έκδοση συνοδεύει μαρκαδόρος γράψε-σβήσε.



Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Άλλο ένα υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο από τον Τομ Πέρσιβαλ, που θα βοηθήσει τα παιδιά στις κοινωνικές τους συναναστροφές και στο πώς να αποδέχονται και να αγκαλιάζουν τους άλλους.



Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα…
Νέες εκδόσεις των επιτυχημένων κύβων που συνοδεύονται από βιβλίο. Ιδανικοί για κατασκευή πύργου και την εκμάθηση πολλών αντικειμένων, των ζώων, των χρωμάτων, των σχημάτων και των αριθμών.
Τιμή πώλησης: 17,70 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 17,70 €Δείτε περισσότερα…
Δύο νέα παιχνιδοκουτιά, που περιέχουν το καθένα από µια όμορφη ιστορία, έξι παιχνίδια-ζωάκια και ένα φανταστικό σκηνικό που ξεδιπλώνεται, για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.
Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ
Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…

Τιμή πώλησης: 13,30 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 13,30 €Δείτε περισσότερα…

Τιμή πώλησης: 16,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 16,60 €Δείτε περισσότερα…

Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα