Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Παρουσιάζεται το ένατο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσεων Ψυχογιός για το 2020, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία στις 25 Ιουνίου.

Σε αυτό το εκδοτικό ξεχωρίζει το πολυαναμενόμενο prequel της σειράς Αγώνες πείνας, της Σουζάν Κόλινς, που θα συγκλονίσει τα εκατομμύρια φαν της σειράς και αναμένεται να γίνει τεράστια επιτυχία.

Επίσης κυκλοφορούν άλλα δέκα αστυνομικά έργα της Άγκαθα Κρίστι με ναυαρχίδα το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα που έγραψε ποτέ, το οποίο μεταφέρεται ξανά στον κινηματογράφο όπως και το ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, που θα κάνει πρεμιέρα στα θερινά σινεμά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βιβλίου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλους τους νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού.
Η Άγκαθα Κρίστι, που έχει τιμηθεί από τη Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου με τον τίτλο της Dame για τη συνεισφορά της στη λογοτεχνία, ανήκει στους δημιουργούς που διαμόρφωσαν καταλυτικά την εξέλιξη του αστυνομικού μυθιστορήματος. Παράλληλα, είναι η δημοφιλέστερη συγγραφέας όλων των εποχών, καθώς οι πωλήσεις των έργων της έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα και άλλο ένα δισεκατομμύριο σε μεταφράσεις.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν στις 25 Ιουνίου, σε νέα μετάφραση, άλλα δέκα αστυνομικά έργα της συγγραφέως.
Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 9,90 €Δείτε περισσότερα…
Η Σουζάν Κόλινς επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο βιβλίο στη σειρά ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, που θα συγκλονίσει τα εκατομμύρια φαν της σειράς. Η σειρά, που είναι γεμάτη δράση, αγωνία και πάθος, έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε περισσότερες από 54 χώρες ενώ έχει μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.Τιμή πώλησης: 18,80 €Δείτε περισσότερα…
ΣΕΤ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣΤιμή πώλησης: 29,99 €

Δείτε περισσότερα …
Μια λεπτομερής και παραστατική, βασισμένη σε μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώρισαν, βιογραφία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, ενός ιερομόναχου που έζησε κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα και έγινε ευρέως γνωστός για τον βίο και το έργο του.
Τιμή πώλησης: 16,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 16,60 €Δείτε περισσότερα…
Η επιτυχημένη συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου συνεργάζεται με τη Χριστίνα Μπαλτζή σε αυτό το νέο μυθιστόρημα για παιδιά γεμάτο συναίσθημα, φαντασία και περιπέτεια. Ήρωας είναι ένα αγόρι το οποίο έρχεται αντιμέτωπο με μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση την οποία θα προσπαθήσει να λύσει
σε ένα φανταστικό ταξίδι
με το κόκκινο λεωφορείο.


Τιμή πώλησης: 8,80 €

Δείτε περισσότερα…
Επανέκδοση σε νέα μετάφραση του βραβευμένου με το Newbery Medal μυθιστορήματος από την αγαπημένη Κάθριν Άπλγκεϊτ (ΚΡΕΝΣΟ και ΕΥΧΟΔΕΝΤΡΟ). Το βιβλίο πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη εντός του 2020 από την Ντίσνεϊ. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο συναίσθημα και ανθρωπιά με κεντρικά θέματα τη
φιλοζωία και τη φιλία.


Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Δύο νέα βιβλία δραστηριοτήτων με αδιάβροχες σελίδες και μαρκαδόρο γράψε-σβήσε, ιδανικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας, που θέλουν να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο του ταξιδιού και των διακοπών.
Τιμή πώλησης: 7,70 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 7,70 €Δείτε περισσότερα…
Γραμμένο από εκπαιδευτικούς και προσαρμοσμένο στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και γεμάτο πληροφορίες και υλικό ελληνικού ενδιαφέροντος, παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη σειρά τετραδίων διακοπών για παιδιά από 3 έως και 9 ετών. Περιλαμβάνουν πλούσιο υλικό με εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό στόχο, ποίκιλες δραστηριότητες και κείμενα ενδιαφέροντα και πρωτότυπα για ανάγνωση.
Τιμή πώλησης: 5,50 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 5,50 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 5,50 €Δείτε περισσότερα…

Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…Τιμή πώλησης: 6,60 €Δείτε περισσότερα…