Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

0

Ξεκινώντας με την ξένη λογοτεχνία, οι  εκδόσεις Ψυχογιός υποδέχονται τον βραβευμένο με Booker Καζούο Ισιγκούρο. Το καινούργιο μυθιστόρημά του Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ, που έχει πουληθεί σε 21 χώρες, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εκδοτικά γεγονότα της χρονιάς παγκοσμίως.

Συνεχίζοντας με την ελληνική λογοτεχνία, συναντάμε τον Γιώργο Πολυράκη με το νέο του μυθιστόρημα ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα βιβλίο που αναδεικνύει τη δύναμη των ανθρώπινων αξιών. Νέο μυθιστόρημα και από τον Δημήτρη Στεφανάκη, με τίτλο Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με φόντο την οικονομική και κοινωνική κρίση της εποχής μας.

Για τους νεαρούς αναγνώστες και τις νεαρές αναγνώστριες προτείνουμε το εξαιρετικό βιβλίο 100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ των Ελίζαμπεθ Χέντερσον και Νάνσι Άρμστρονγκ, το οποίο δίνει απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν όλους τους εφήβους, όπως το σεξ και η σεξουαλικότητα, ωστόσο λίγοι έχουν το θάρρος να τα θέσουν.
Στην παιδική λογοτεχνία, εμπλουτίζουμε τη σειρά ΦΡΟΥΤΑ με τρία νέα βιβλία: Στο Βατόμουρο (7-8 ετών) έρχεται Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΪΡΙΝΗ από τη βραβευμένη συγγραφέα Βούλα Μάστορη, το οποίο πραγματεύεται την οικογένεια και τη διαφορετικότητα. Στη Φραουλίτσα (5-6 ετών) η ψυχολόγος Γιούλη Μιγγείρου επιστρέφει με το νέο παιδικό βιβλίο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, που μιλάει για τη μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό και τέλος, στην Μπανάνα (2-4 ετών) η αγαπημένη συγγραφέας Μαρία Ρουσάκη μάς γνωρίζει την ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΟΥ που θα μάθει στα παιδάκια ότι δεν πρέπει «να χτυπάμε, να δαγκώνουμε, να κλωτσάμε και να… τσιμπάμε».

Κλείνουμε αυτό το εκδοτικό πρόγραμμα με πέντε εντυπωσιακές προτάσεις για τα μικρά παιδιά. Η νέα σειρά ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ, που αποτελείται από την ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΖ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ (με τέσσερα βιβλιαράκια με παζλ, ιστορίες, χειροτεχνίες καθώς και περισσότερα από 1.500 αυτοκόλλητα) και ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΡΟΖ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ (με ένα όμορφο ημερολόγιο που κλειδώνει, δραστηριότητες, γρίφους και περισσότερα από 400 αυτοκόλλητα), θα ξετρελάνει τα μικρά κορίτσια. Τα βιβλία της νέας σειράς ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ (ΟΧΗΜΑΤΑ, ΖΩΑΚΙΑ και ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ) εκτός από τις υπέροχες ιστοριούλες που περιέχουν, μετατρέπονται και σε οχήματα και προσφέρουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Ελληνική Λογοτεχνία

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Πολυράκης στα καλύτερά του! Ένα μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, που εκτυλίσσεται στα χρόνια της Κατοχής και αναδεικνύει τη δύναμη των ανθρώπινων αξιών.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Το νέο σύγχρονο μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεφανάκη, είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την οικονομική και κοινωνική κρίση της εποχής μας.

separator

Ξένη Λογοτεχνία

Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ - ΚΑΖΟΥΟ ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ

Ο ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ – ΚΑΖΟΥΟ ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ

Η επιστροφή του βραβευμένου με Booker Καζούο Ισιγκούρο, σχεδόν 10 χρόνια μετά το τελευταίο του βιβλίο, είναι ένα από τα σημαντικότερα εκδοτικά γεγονότα της χρονιάς. Το βιβλίο έχει πουληθεί σε 21 χώρες και θα κυκλοφορήσει σε 18 γλώσσες.

separator

Γενικών Γνώσεων (για εφήβους)

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ - ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ, ΝΑΝΣΙ ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ – ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ, ΝΑΝΣΙ ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που περιέχει 100 κρίσιμες ερωτήσεις περί σεξ, σεξουαλικότητας, υγείας, και άλλων ευαίσθητων θεμάτων που θα ήθελε να ξέρει κάθε παιδί αλλά δεν το τολμάει . Οι συγγραφείς είναι γονείς, ψυχολόγοι και εκπαιδευτικοί στις ΗΠΑ.

separator

Παιδική Λογοτεχνία

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΪΡΙΝΗ - ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΪΡΙΝΗ – ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ

Ένα χαριτωμένο βιβλίο της βραβευμένης Βούλας Μάστορη που πραγματεύεται την οικογένεια, τη διαφορετικότητα αλλά και διάφορες πτυχές και αξίες της ζωής. Η εικονογράφηση είναι της Ελίζας Βαβούρη.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΓΙΟΥΛΗ ΜΙΓΓΕΙΡΟΥ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΓΙΟΥΛΗ ΜΙΓΓΕΙΡΟΥ

Η ψυχολόγος Γιούλη Μιγγείρου [ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ] επιστρέφει με ένα νέο παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη μετάβαση των παιδιών απ το νηπιαγωγείο στο δημοτικό. Δίνει συμβουλές και λύσεις με διασκεδαστικό τρόπο σε γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Η ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΑΚΗ

Η ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΑΚΗ

Η αγαπημένη και βραβευμένη συγγραφέας Μαρία Ρουσάκη επιστρέφει με μια φρέσκια και παραστατικά δοσμένη ιστορία, που θα μάθει στα παιδάκια ότι δεν πρέπει να “χτυπάμε, να δαγκώνουμε, να κλωτσάμε, να… τσιμπάμε”.

separator

Εικονογραφημένα Βιβλία

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ: Η ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΖ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ: Η ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΖ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ

Η Όμορφη Ροζ Τσαντούλα περιέχει τέσσερα βιβλιαράκια με φανταστικά παζλ, μαγικές ιστορίες, τις πιο τέλειες χειροτεχνίες καθώς και περισσότερα από 1.500 αυτοκόλλητα, για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ: ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΡΟΖ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ -

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ: ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΡΟΖ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ

Ένα όμορφο ημερολόγιο που κλειδώνει, πολλές δραστηριότητες, γρίφοι και περισσότερα από 400 αυτοκόλλητα, θα διασκεδάσουν τα μικρά κορίτσια.

separator

Διαβάστε με τα παιδάκια σας τα τέσσερα βιβλιαράκια και ενώστε τις πίσω όψεις τους για να φτιάξετε μια απίθανη εικόνα. Τραβώντας το κορδόνι, η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε όχημα για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΖΩΑΚΙΑ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΟΧΗΜΑΤΑ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΖΩΑΚΙΑ
ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΟΧΗΜΑΤΑ

separator

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Με αυτή την όμορφη βιβλιοθήκη, τα παιδάκια μαθαίνουν να αναγνωρίζουν με διασκεδαστικό τρόπο λεξούλες και αντικείμενα που βλέπουν γύρω τους. Τραβώντας το κορδόνι, η βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε τρενάκι για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

No comments