Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δείτε το νέο εκδοτικό πρόγραμμα των Εκδόσειων ΨΥΧΟΓΙΟΣ με 11 καινούργιους τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 22 Νοεμβρίου· πρόκειται για βιβλία που απευθύνονται σε ενηλίκους, εφήβους και παιδιά. Σε αυτό το εκδοτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δύο βιογραφίες κορυφαίων προσωπικοτήτων της επιστήμης και της τέχνης, του Άλμπερτ Αϊνστάιν και του Λεονάρντο ντα Βίντσι, από τον διακεκριμένο ιστορικό και συγγραφέα Walter Isaacson. Επίσης, η συνέχεια του Μακεδονικού Έπους από τον αγαπημένο συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου, με τίτλο ΛΙΑΝΟΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα 11 νέα βιβλία.

ΛΙΑΝΟΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Μετά τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, το έπος του Μακεδονικού Αγώνα συνεχίζεται από την πένα του Θοδωρή Παπαθεοδώρου μέσα από τις ζωές των παιδιών, που η μοίρα τούς επεφύλασσε πρώιμη και βίαιη ενηλικίωση μέσα σε συνθήκες πολέμου
Τιμή πώλησης: 19,90 €
Δείτε περισσότερα…
H ζωή και το έργο μιας από τις πλέον επιδραστικές προσωπικότητες όλων των εποχών, μιας καλλιτεχνικής και επιστημονικής ιδιοφυΐας που μέσα από την τολμηρή και αιρετική της σκέψη κατάφερε να κληροδοτήσει μοναδικό έργο στις επόμενες γενιές

Τιμή πώλησης: 25,50 €

Δείτε περισσότερα…
LEONARDO DA VINCI
ALBERT EINSTEIN Μια ολοκληρωμένη καταγραφή της ζωής και της πορείας της σπουδαιότερης ίσως μορφής της σύγχρονης επιστήμης. Ο Isaacson σκιαγραφεί την επιβλητική προσωπικότητα του Άλμπερτ Αϊνστάιν και μέσα από ενδελεχή έρευνα αποκαλύπτει ανέκδοτα στοιχεία για τη ζωή του.

Τιμή πώλησης: 22,20 €

Δείτε περισσότερα…
Το πρώτο βιβλίο της νέας εφηβικής σειράς μάς εισάγει στον σαγηνευτικό και μυστηριώδη κόσμο του Κάραβαλ, σε ένα μυθιστόρημα που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία διεθνώς και σύντομα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.
Τιμή πώλησης: 16,60 €
Δείτε περισσότερα…
ΚΑΡΑΒΑΛ
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 4 Στο τέταρτο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς του Χρήστου Δημόπουλου για παιδιά και εφήβους, ο Ήπιος Θερμοκήπιος αναζητά το χαμένο σπαθί του Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνδυάζοντας πάντα το χιούμορ και την περιπέτεια με τη μάθηση.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα…
Η έβδομη συνέχεια της σειράς με τη γοργόνα Έμιλι Γ. για κορίτσια από 9 ετών. Η σειρά κυκλοφορεί με επιτυχία επί σειρά ετών και συνεχίζει να μαγεύει. Έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Η ΕΜΙΛΙ Γ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΝΗΣΟΥ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 5 - ΜΑΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Το πέμπτο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ έρχεται με μια νέα συναρπαστική περιπέτεια της οικογένειας Μπλις για όλους τους λάτρεις των μαγικών γλυκών.

Τιμή πώλησης: 13,30 €

Δείτε περισσότερα…
Το τρίτο πολυαναμενόμενο βιβλίο του διεθνούς φήμης Έλληνα ηθοποιού Μάνου Γαβρά έρχεται στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Αυτή τη φορά επίκεντρο της ιστορίας είναι η Οδύσσεια, όπως την είδε και την έζησε ο Φιστίκιος ο Αιγινήτης.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ Ο ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ 3 - Η ΦΙΣΤΙΚΙΑΔΑ