Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Το νέο εκδοτικό πρόγραμμα , με 13 νέα βιβλία, τα οποία κυκλοφορούν στις 3 Μαΐου. Πρόκειται για ένα εκδοτικό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το νέο βιβλίο της συγγραφέως των 1,8 εκατομμυρίων αντιτύπων Λένας Μαντά με τίτλο ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, καθώς και της αγαπημένης συγγραφέως Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη με τίτλο ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ. Και τα δύο βιβλία είναι βασισμένα σε αληθινές ιστορίες.
Η Λένα Μαντά, σε μια συγκινητική και από καρδιάς εξομολόγηση, αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της και της σχέσης της με τη μητέρα της. Ένα μυθιστόρημα-ποταμός, μια αναδρομή στα παιδικά και εφηβικά χρόνια της συγγραφέως και στα γεγονότα και τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μετέπειτα πορεία της.
Τιμή πώλησης: 18,80 €
Δείτε περισσότερα…
ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη επιστρέφει με μια ρομαντική ιστορία αγάπης, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Τρεις άνδρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα με φόντο το ατμοσφαιρικό νησί της Ύδρας.
Τιμή πώλησης: 18,80 €
Δείτε περισσότερα…
Ένα ιστορικό – κοινωνικό μυθιστόρημα με φόντο το Παρίσι των δεκαετιών ’50 και ’60. Μια ερωτική σχέση που αλλάζει για πάντα τις ζωές του Ραλφ και της Έλσα και μια συγκινητική ματιά στο τίμημα που κλήθηκαν να πληρώσουν οι άνθρωποι που έζησαν στη ματωμένη Ευρώπη του εικοστού αιώνα.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
ΚΡΥΦΕΣ ΖΩΕΣ
ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ Από τις Εκδόσεις Τουλίπα το τελευταίο βιβλίο της σειράς Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, μια δυνατή ερωτική ιστορία από τη συγγραφέα των best sellers Α. Λ. Τζάκσον.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Το τρίτο βιβλίο της σειράς-σταθμός της εφηβικής λογοτεχνίας, που γέννησε την παγκόσμια τάση του «παραφυσικού ρομάντζου». Η τετραλογία έχει πουλήσει πάνω από 100.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 50 χώρες.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΛΥΚΟΦΩΣ 2 - ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
Ο ΘΩΜΑΣ Η αγαπημένη συγγραφέας Λίτσα Ψαραύτη, βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών, φέρνει μια πολύ προσωπική και αγαπημένη ιστορία της στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Μιλάει για τη δύναμη της ανθρωπιάς, τα άτομα με νοητική υστέρηση, αλλά και τους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα…
Εικονογραφημένο βιβλίο υψηλής αισθητικής, που κυκλοφορεί σε 19 χώρες. Μέσα από την περιπέτεια ενός πολυμήχανου ποντικού μαθαίνουμε για τα επιτεύγματα του ανθρώπου στο Διάστημα και τη δύναμη της επιμονής.
Τιμή πώλησης: 14,40 €
Δείτε περισσότερα…
ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ - ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Το κλασικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Ιουλίου Βερν σε μια υπέροχα εικονογραφημένη διασκευή που θα συναρπάσει τους απαιτητικούς μικρούς αναγνώστες.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
Το περιπετειώδες μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον σε εικονογραφημένη διασκευή αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στην κλασική λογοτεχνία για τους μικρούς λάτρεις των πειρατών και της περιπέτειας.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ
ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΪΝΤΙ Το κλασικό αριστούργημα της Γιοχάνα Σπίρι, ύμνος στην αγάπη της φύσης και στη φιλία, σε εικονογραφημένη διασκευή, θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά των μικρών αναγνωστών.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
Η ιστορία και τα βάσανα ενός ευγενικού αλόγου στο μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ ξυπνούν συναισθήματα συμπόνιας και ανθρωπιάς. Η εικονογραφημένη διασκευή θα συγκινήσει τους μικρούς αναγνώστες.

Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα…
ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ
Η συναρμολόγηση του διώροφου κουκλόσπιτου ή του στάβλου και το διάβασμα των υπέροχων βιβλίων με παραθυράκια θα αποτελέσουν την πιο ευχάριστη απασχόληση για τις μικρές κυρίες ή για τα μικρά παιδιά που αγαπούν τα ζώα και τη φύση.
ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ 3D
Τιμή πώλησης: 16,60 €
Δείτε περισσότερα…
ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ 3D
Τιμή πώλησης: 16,6

Συνεργασία για την αποκατάσταση και ανάδειξη του γεφυριού Αράχθου στην πλάκα

Με πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου και παρουσία των εκπροσώπων των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, και της ...