Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός, με το δεύτερο εκδοτικό τους πρόγραμμα για το 2018, σας παρουσιάζουν 20 νέα βιβλία, που περιλαμβάνουν σημαντικούς τίτλους ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας για ενηλίκους και παιδιά, αλλά και non fiction τίτλους που καλύπτουν ένα ευρύ θεματικό πεδίο.
ΓΑΤΑΚΙ
Στον χαρακτηρισμό που το έχει αποδοθεί ως «ο Βρετανός Φίλιπ Ροθ», ο βραβευμένος με Booker συγγραφέας Χάουαρντ Τζέικμπσον απαντά με το γνωστό αντισυμβατικό του χιούμορ πως προτιμά τον τίτλο της «Εβραίας Τζέιν Όστεν». Συνεχίζοντας τη γνωστή θεματολογία του, που περιστρέφεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, τη λογοτεχνία και τον αντισημιτισμό, το νέο του βιβλίο ΓΑΤΑΚΙείναι μια πνευματώδης παρωδία για τον λαϊκισμό, τη σύγχρονη δημοκρατία του Δυτικού κόσμου και τις μεγαλειώδεις αποτυχίες της.
Τιμή πώλησης: 14,40 €
Δείτε περισσότερα…
ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μάς αφηγείται η βραβευμένη Ιταλίδα συγγραφέας και σεναριογράφος Αντονέλα Λατάντσι, εισχωρώντας στις πιο μύχιες λεπτομέρειες της ζωής των μελών της οικογένειας Σεμεράρο. Με κοφτό και λιτό λόγο, στιβαρό και διεισδυτικό ύφος και φόντο τη σύγχρονη ατμοσφαιρική πόλης της Ρώμης, η Λατάντσι συνθέτει ένα ψυχολογικό θρίλερ που μας ανατριχιάζει, καθώς συνειδητοποιούμε πως μπορεί να εκτυλίσσεται ακόμα στο φαινομενικά ήρεμο σπιτικό της διπλανής μας πόρτας.

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα…
ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Η πολυγραφότατη Μαρία Τζιρίτα, πιστή στο ετήσιο πλέον ραντεβού με το αναγνωστικό της κοινό, που ξεπέρασε τους 300.000, επιστρέφει με μια ιστορία για την αγάπη, την τιμή, την προδοσία και τη συγχώρεση. Στην ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ σκιαγραφεί τις πτυχές των αδελφικών σχέσεων μέσα από τη συγκινητική αφήγηση της ζωής του Μάξιμου, που στέκεται ανώτερος των περιστάσεων και των δυσμενών γεγονότων της ζωής του.
Τιμή πώλησης: 16,60 €
Δείτε περισσότερα…
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι καταξιωμένος συγγραφέας, επιμελητής εκδόσεων και δημοσιογράφος, γνωστός για την πολύχρονη και ενδιαφέρουσα πορεία του στον εκδοτικό χώρο. Με τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ μάς ξεναγεί στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του Ιονίου μέσα από μια συγκινητική ιστορία αγάπης και μυστικών που νίκησε τον χρόνο και τη λήθη.

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα…
Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ, το πρώτο βιβλίο του Κυριάκου Γιαλένιου, είναι ένα δράμα χαρακτήρων, μια νουάρ αναζήτηση πίσω από αυτό που φαίνεται. Πρόκειται για ένα σφιχτοδεμένο μυθιστόρημα σε γρήγορους ρυθμούς, με φιλοσοφικές ανησυχίες, κοινωνικό προβληματισμό και στοχασμό πάνω στη θρησκεία, τη λογοτεχνία, τις ανθρώπινες σχέσεις και πάνω απ’ όλα στον έρωτα. Τον έρωτα ως μια νόσο από την οποία οι νοσούντες δε θέλουν με τίποτα να απαλλαγούν.

Τιμή πώλησης: 14,20 €

Δείτε περισσότερα…
Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ
ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ H Πατρίσια Ρόμπερτς-Μίλερ είναι καθηγήτρια ρητορικής και συγγραφής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Με το βιβλίο της ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μάς διαφωτίζει με τρόπο λιτό, επεξηγηματικό και μέσω παραδειγμάτων σχετικά με το τι είναι δημαγωγία, πώς την αναγνωρίζουμε, γιατί είναι επικίνδυνη για την κοινωνία και πώς μπορούμε να αμυνθούμε απέναντί της. Όλα αυτά σε μικρά και ευσύνοπτα κεφάλαια, που φανερώνουν την πρόθεσή της να γίνουν κατανοητά απ’ όλους κι όχι μόνο από τους ακαδημαϊκούς, και –το σημαντικότερο– με μεγάλη συνάφεια με τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

Τιμή πώλησης: 12,20 €

Δείτε περισσότερα…
Η Άννα Μπαρνς μάς παρουσιάζει μια σειρά από εγχειρίδια αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης, με σκοπό την κατάκτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής μέσα από την αυτεπίγνωση. Ηρεμία, Ευτυχία, Αυτοπεποίθηση και Ενσυνείδηση είναι τα ζητούμενα, και μέσα από τα ομότιτλα βιβλία ο αναγνώστης καλείται με θετικές ρήσεις, συμβουλές και ασκήσεις να τα προσεγγίσει.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα…
Η συγγραφέας Άντρια Μπέιτι και ο εικονογράφος Ντέιβιντ Ρόμπερτς, συνδυάζοντας ευφάνταστο κείμενο και υπέροχες εικόνες, εμπνέουν τους μικρούς αναγνώστες ώστε να κυνηγήσουν ό,τι τους παθιάζει. Τα τρία νέα βιβλία, με κεντρικούς χαρακτήρες δύο κορίτσια κι ένα αγόρι που τολμούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, έρχονται να ενθαρρύνουν τους μικρούς βιβλιόφιλους να σκέφτονται χωρίς στεγανά και να οραματίζονται χωρίς περιορισμούς για το μέλλον τους. Τα πολυσυζητημένα εικονογραφημένα βιβλία προωθούν τις δραστηριότητες STEM και καταρρίπτουν τα στερεότυπα των φύλων. Έχουν πουληθεί σε 20 χώρες, ενώ είναι μπεστ σέλερ στα NYT, USA Today, Sunday Times και Wall Street Journal.
ΙΓΚΙ ΠΕΚ, Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα…
ΡΟΖΙ ΡΙΒΙΑΡ, Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα…
ΕΪΝΤΑ ΤΟΥΙΣΤ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Τιμή πώλησης: 12,20 €
Δείτε περισσότερα…
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Ο βραβευμένος συγγραφέας Μάνος Κοντολέων γράφει μια τρυφερή ιστορία για τη σχέση παππού-εγγόνου, που είναι ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, οι δυο πρωταγωνιστές μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον και οι μικροί αναγνώστες κατανοούν τη γοητεία των φανταστικών ταξιδιών, τη δύναμη των ονείρων και την αξία της συμπαράστασης και της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
Ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης, συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς Ψαρόσουπα, μας συστήνει τους νέους του ήρωες σε μια διασκεδαστική σειρά βιβλίων που απευθύνεται σε μικρούς αναγνώστες άνω των 5 ετών. Καθένα από τα βιβλία της σειράς Σαυράιβορ περνά με τρόπο ευχάριστο σημαντικά μηνύματα στα παιδιά, μιλώντας για τη διαφορετικότητα, τον εκφοβισμό, τη σωματική υγιεινή και την ασφάλειά τους.
ΣΑΥΡΑΪΒΟΡ 1 - Ο ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
Τιμή πώλησης: 7,70 €
Δείτε περισσότερα…
ΣΑΥΡΑΪΒΟΡ 2 - Η ΧΑΛΑΡΙΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ
Τιμή πώλησης: 7,70 €
Δείτε περισσότερα…
ΣΑΥΡΑΪΒΟΡ 3 - Η ΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ
Τιμή πώλησης: 7,70 €
Δείτε περισσότερα…
ΣΑΥΡΑΪΒΟΡ 4 - Ο ΒΡΟΜΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ
Τιμή πώλησης: 7,70 €
Δείτε περισσότερα…
Ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας Μερκούριος Αυτζής μας παρουσιάζει το νέο του κοινωνικό μυθιστόρημα ΦΛΩ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΕΩΝ – ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ, μια ιστορία γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές, με φόντο την Αλόννησο και τη Χαλκιδική, και κεντρικό θέμα τις απειλούμενες φώκιες Monachus Monachus. Για παιδιά από 9 ετών και πάνω, αλλά και για μεγαλύτερους αναγνώστες που αγαπούν τις νεανικές ιστορίες.

Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα…
ΦΛΩ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΕΩΝ - ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ
Το graphic novel POPTROPICA 3: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς που εκτυλίσσεται στον φανταστικό κόσμο της Ποπτρόπικα, μια ιστορία βασισμένη σε μια ιδέα του Τζεφ Κίνι (συγγραφέα του Σπασίκλα), με χιούμορ και φαντασία, για αναγνώστες από 7 ετών και πάνω.

Τιμή πώλησης: 9,90 €

Δείτε περισσότερα…
POPTROPICA 3: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Οι μπαλάντες της οδού Ατθίδων”

Τραγούδια μυστικά, χειροποίητα, πολύ «δικά μου». Ειδικού κραδασμού και μιας αίσθησης «απ’ αλλού φερμένης» (Θα τα αντέξει ο κόσμος;) . Φερμένης ίσως από τα παληά. ...