Μυστικό Δείπνο για τον Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί

Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Πρόκειται για την όγδοη ιστορία του λατρεμένου μάγου, δεκαεννέα χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου βιβλίου.
Με αφορμή το σημαντικό αυτό εκδοτικό γεγονός πραγματοποιήθηκε μυστικό δείπνο για λίγους τυχερούς, που είχαν τη χαρά να επισκεφθούν τον μαγικό χώρο του Cap Cap (Πανόρμου 26, Αιγάλεω –210 5317360, [email protected]), το οποίο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί το Wizardfest 2016 και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επισκέπτονται να μεταφερθούν στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν πιάτα εμπνευσμένα από τον κόσμο του Χάρι Ποτερ, να απολαύσουν μουσικές μελωδίες από την μπάντα του Γαλάζιου Φιόγκου, να φωτογραφηθούν με μανδύες, καπέλα μαγισσών και σκουπόξυλα σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ενώ φεύγοντας λίγο μετά τα μεσάνυχτα πήραν μαζί τους και τα πρώτα αντίτυπα τη ελληνικής έκδοσης.
_MG_9130
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Πρόκειται για την έντυπη ελληνική έκδοση του σεναρίου του θεατρικού έργου Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί – Μέρη 1 & 2, που παίζεται στο Λονδίνο. Μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η παράσταση έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και μεταξύ άλλων έχει ειπωθεί ότι για πρώτη φορά το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Όσοι θεατρόφιλοι θελήσουν να επισκεφθούν το Λονδίνο και να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να εκδώσουν τα εισιτήριά τους μήνες νωρίτερα, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχει συνολική διάρκεια 5 περίπου ωρών, είναι χωρισμένη σε δύο μέρη και οι θεατές οφείλουν να τα δουν είτε την ίδια ημέρα είτε σε δύο συνεχόμενες ημέρες.
_MG_9150
Τα πρώτα 40.000 αντίτυπα του βιβλίου της ελληνικής έκδοσης που κυκλοφόρησε σήμερα (29/9/2016) έχουν ήδη εξαντληθεί από τις προπαραραγγελίες, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Χάρι Πότερ συνεχίζει να έχει φανατικούς αναγνώστες.