Μια βραδιά με Ελληνική μουσική για κιθάρα στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, παρουσιάζουν συναυλία μουσικής για κιθάρα με έργα Ελλήνων συνθετών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

 

Δύο κιθαριστές, ο Βασίλης Κανελλόπουλος και ο Χάρης Καμπύλης, παρουσιάζουν έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κιθάρα. Η συναυλία πραγματοποιείται ύστερα από πρόταση του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, κυρίου Θόδωρου Αντωνίου στους δύο κιθαρίστες, οι οποίοι βραβεύθηκαν στο διαγωνισμό του 4ο φεστιβάλ κιθάρας Παλαιού Φαλήρου (1ο και 2ο βραβείο αντίστοιχα), όπου ο κύριος Αντωνίου διατέλεσε πρόεδρος της επιτροπής.

Με μέσο την κιθάρα δίνεται η δυνατότητα στους δύο κιθαρίστες να αποδώσουν έργα Ελλήνων συνθετών με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο συνθετικά, όσο και ερμηνευτικά και να αναδείξουν τις πλούσιες εκφραστικές δυνατότητες του οργάνου.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των: Μιχάλη Αρχοντίδη, Κώστα Γρηγορέα, Δημήτρη Καθαρόπουλου, Ιάκωβου Κολανιάν, Δημήτρη Νάνου, Νίκου Πιπέρη και Κώστα Τσιλίδη.

Ημερομηνία  

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, 20:30

 

 

Είσοδος

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Διεύθυνση

 

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

 

 

 

Πληροφορίες

 

 

Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, [email protected]

Ένωση Ελλήνων Μουσουργών: 210 7256607, www.eem.org.gr