Μαρινέλλα-Ρέμος-Νικολόπουλος στην Κύπρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν στη σκηνή· που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημα τους και τη δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο· με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για τη μουσική και τις μοναδικές φωνές τους.

Μιλάμε βέβαια για τη Μαρινέλλα, την μεγαλύτερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και για τον Αντώνη Ρέμο, τον σημαντικότερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια, έχουν και οι δυο τους μια κοινή «συνισταμένη». Τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ’ εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο, και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με τη σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω».

Στις συναυλίες αυτές, εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας…» λένε οι δύο καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

ΛΑΡΝΑΚΑ, Σάββατο 4 Ιουνίου 2016
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
Τιμή εισιτηρίου: 35,00€ (Κανονικό)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016
Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ (Σχολή Τυφλών)
Τιμή εισιτηρίου: 40,00€ (Α’ Ζώνη), 35,00€ (Β’ Ζώνη)

Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
Προπώληση: Shop.tickethour.com (Τηλ. 77777040)

Facebook event: MARINELLA & REMOS & NIKOLOPOULOS – Cyprus