Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα – Χρήστος Νινιός, Παντελής Κυραμαργιός & Πλέγμα, 29/6

Πέμπτη 29 Ιουνίου, Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας – Πάρκο Εργατιάς

 

Δύο νέοι τραγουδοποιοί, από τους πιο ιδιαίτερους της σύγχρονης σκηνής, ο Χρήστος Νινιός και οΠαντελής Κυραμαργιός, συναντιούνται επί σκηνής του νέου φεστιβάλ Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα, στο νέο πολυχώρο που δημιουργήθηκε στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.

Μαζί τους και το σχήμα Πλέγμα του οποίου ηγείται ο Παντελής Κυραμαργιός.

Ο Χρήστος Νινιός, τραγουδοποιός με ευαισθησία και μια άγρια ομορφιά στα τραγούδια του,αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του 2014, με την ραδιοφωνική επιτυχία «Γράμμα στο Θεό».  Η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και τα τραγούδια του που είναι γεμάτα ηλεκτρισμό αλλά και αναφορές στο παραδοσιακό τραγούδι, τον έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της νέας μουσικής σκηνής. Εκτός από τα δικά του τραγούδια θα ερμηνεύσει και επιλογές από το αγαπημένο του ρεπερτόριο.

Ο Παντελής Κυραμαργιός δημιουργός και ερμηνευτής της «Αρετής», του τραγουδιού που τόσο σύντομα αγαπήθηκε από το κοινό και τα ραδιόφωνα, θα παρουσιάσει μαζί με την καλλιτεχνική κολεκτίβα “Πλέγμα” τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ως την Άκρη της Κλωστής», αλλά και από το επερχόμενο δεύτερο album τους. Ο Παντελής και το Πλέγμα του, δε θα μείνουν μόνο εκεί… Θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με ακούσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παραδοσιακούς ήχους και διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Νινιός - Κυραμαργιός

 

Ωρα έναρξης: 21.30

Ελεύθερη είσοδος

Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλει 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα .