Κινηματογράφος στην Εκπαίδευση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

To νέο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Κινηματογράφος στην Εκπαίδευση’ σε συνεργασία με το ‘Νεανικό Πλάνο’ και το Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” γίνεται πραγματικότητα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην κινηματογραφική αίθουσα του Ιδρύματος, αποκλειστικά για σχολεία και συλλόγους.

Με στόχο διττό, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, οι προβολές που πραγματοποιούνται στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” με την αρωγή και αξιοπιστία της παιδικής και νεανικής ταινιοθήκης του “Νεανικού Πλάνου” και ταινίες που έχουν αποσπάσει βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παιδικού Κινηματογράφου, προσφέρουμε στον παιδαγωγό ένα πολύτιμο εργαλείο, επικουρικό του σχολικού προγράμματος.

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο καθώς και έναν εκτενή κατάλογο των ταινιών που προβάλλονται για να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει στο δυναμικό των μαθητών και τον εκπαιδευτικό άξονα του σχολείου σας. Στον κατάλογο θα βρείτε πληροφορίες και συνόψεις των ταινιών καθώς και ενεργούς συνδέσμους για online παρακολούθηση των trailers των ταινιών.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση online πατώντας εδώ ή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://cherrytree.gr/προγράμματα-δραστηριότητες/ταξιδι-στον-κινηματογραφο/αιτηση-ενδιαφεροντοσ/

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα ‘Κινηματογράφος στην Εκπαίδευση’ ή άλλα προγράμματά, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cherrytree.gr

Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε  στα τηλέφωνα 210 34 50 376 και 6978 40 99 45 ή με email στο [email protected]

Μεγάλος Κατάλογος-SS

Έντυπο Κινηματογράφου_SS